EA Sports Need for Speed Most Wanted II.osztály

Márka: EA Sports Katalógus száma: 938046

Outlet

EA Sports Need for Speed Most Wanted II.osztály

A termék csomagolása a szállítás során sérült, használatba véve soha nem volt. Hiányzik belőle az aktiváló kód.Need for Speed: Most Wanted egy árkád stílusú autóverseny, a Need for Speed széria tizedik darabja. Ezúttal is az utcai versenyek állnak a középpontban és az előző epizódokban megismert tuningolási lehetőségek itt is visszaköszönnek. A játékosnak fel kell küzdeni magát a „Black Listen“ és le kell győznie 15 menő utcai versenyzőt és így a csúcsra kerülni. A legyőzött ellenfeleink autóit megkaphatjuk garázsunkba és használhatjuk azokat a játék folyamán. További információ

1701

1 701 Ft ÁFA-val Piaci ár: 2 618 Ft, Megtakarítás: 917 Ft (35 %)
Már nem árusítjuk
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Hiányos termék

A termékhez tartozó valamely kiegészítő/tartozék hiányzik a dobozból, vagy a termék kiszerelése kevesebb az eredetileg megjelöltnél. A meglévő elemek 100%-ig hibátlan állapotúak, ezért teljes garancia vonatkozik rá.

Leírás

Termékleírás

A termék csomagolása a szállítás során sérült, használatba véve soha nem volt. Hiányzik belőle az aktiváló kód.

A játékban alapvetően három versenyípust találhatunk. Ezek a Sprint versenyek, Kör versenyek és a Speed runok. A sprint versenynél egyik pontról a másikra kell minél előbb eljutnunk. A kör versenyeknél egy adott pályán kell 3–4 kört minél gyorsabban megtennünk. A Speed Runnál pedig a pályán a lehető legnagyobb átlagsebességgel kell végigmennünk. A játékban találhat még egy negyedik játékmód is az úgynevezett Ambush mód. Ebben a módban a játékost körbeveszik a rendőrautók és a feladatunk az hogy minél gyorsabban le tudjuk őket rázni.


Paraméterek

%2% paraméterei

Konzol tipusa PC
Pc játék igen
Játék műfaja verseny
Ajánlott korosztály 12 éves kortól
Kinect játékok nem
Játékok nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.