EA Games The Sims 4, PC

Értékelés: 4,5 37 értékelés Márka: EA Games Katalógus száma: 666058

2 év garancia

EA Games The Sims 4, PC

A **Electronic Arts The Sims 4 átesett a generációváltáson a még mindig rendkívüli népszerűségnek örvendő The Sims-sorozat is, így a műfajában egyedinek tekinthető élet-szimulátor keretein belül ezúttal minden eddiginél nagyobb szabadság, kis emberkéink pedig életszerűbben jelennek meg a képernyőinken. További információ

12290
4.5 37

12 290 Ft ÁFA-val Piaci ár: 13 999 Ft, Megtakarítás: 1 709 Ft (12 %)

Leírás

Termékleírás

Electronic Arts The Sims 4 jellemzői:

Az lesz a feladatunk, hogy megalkossuk új, szoba alapú építési eszközzel, amivel álmaink otthonát hozhatjuk létre, aztán a begyűjthető cuccok összeszedése, különféle események teljesítése után elnyert jutalmakkal tovább díszíthetünk. Fedezd fel az életteli környezeteket és a játék által kínált új lehetőségeket, amelyek minden sztorit életre keltenek. Sims háztartásunkat a közösség többi tagjával és barátainkkal bővíthetűnk a játékunkat.

Korhatár besorolás: 12+

Szerzői jogvédelem alatt álló termék. Nem gyakorolhatja a vásárló az elállási jogát a vonatkozó jogszabályban meghatározott esetekben, így különösen a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (pl.: hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver) esetében, ha a csomagolást a vásárló felbontotta.

Tegye a kosárba!

Mindent a vásárlásról


Paraméterek

%2% paraméterei

Konzol tipusa PC
Pc játék igen
Játék műfaja szimulátor
Program verziója doboz
Ajánlott korosztály 12 éves kortól
Kinect játékok nem
Játékok nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.