Nintendo 3DS Kirby: Planet Robobot

Márka: Nintendo Katalógus száma: 909046

Nintendo 3DS Kirby: Planet Robobot

Indulj újabb nagy kalandra kedvenc rózsaszín gombócunk, avagy Kirby oldalán, aki ezúttal azért gurul dühbe, mert néhány rejtélyes idegen megszállta és gépesítette otthonát. A Kirby Planet Robobot keretein belül így hősünk oldalán elcsenünk egy különleges páncélt a megszállóktól, hogy a klasszikus oldalnézetes platformerek legszebb hagyományaival a középpontban visszaállítsuk a rendet Álomföldön – méghozzá a sorozatra jellemző ügyességi feladványok és akciók társaságában. További információ

13490

13 490 Ft ÁFA-val
Már nem árusítjuk
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Kirby: Planet Robobot

A Popsztár Bolygót megszállja a Haltmann Works Company és robotikus serege, amit csak Kirby tud megállítani a Kirby: Planet Robobot keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken! Szállj szembe az ördögi céggel Kirby jellegzetes Másoló Képességét használva – köztük teljesen új képességeket – és fordítsd ellenük saját technológiájukat a pusztító Robobot Páncélzat segítségével! A fő játékban szünetet tartva szórakoztató mini-játékokba is belekóstolhatsz: állj össze barátaiddal és győzz le főellenfeleket a Team Kirby Clash, vagy versenyezz a legmagasabb pontszámért a Kirby 3D Rumble keretében!

planet robobot
Korhatár
  • 7+
Platform
  • Nintendo 3DS
Nyelv:
  • angol
Trailer:

Kirby: Planet robobot

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Konzol tipusa Nintendo 3DS
Pc játék nem
Játék műfaja Gyerek
Program verziója doboz
Ajánlott korosztály 7 éves kortól
Kinect játékok nem
Játékok nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.