Nintendo Miitopia / 3DS

Márka: Nintendo Katalógus száma: 1062472

Nintendo Miitopia / 3DS

Miitopia egy békés, barátságos hely volt, amíg a Sötér Nagyúr el nem lopta mindenki arcát! Most rajtad és Mii karakterekből alkotott csapatodon a sor, hogy ebben a körökre oszott harcrendszerű RPG-ben megmentsd a birodalmat és visszaszerezd mindenki arcát. A Nintendo felhasználóddal belépve hozzáadhatod saját Mii karakteredet. A kompatibilis Amiibo figurákkal pedig extra játékbeli tárgyakat kaphatsz. További információ

11790

11 790 Ft ÁFA-val

Leírás

Termékleírás

Miitopia / Nintendo 3DS

Miitopia

Miitopia szigete egy békés és barátságos hely, azonban a Sötét Nagyúr ellopta a lakók arcát, rajtad és csapatodon a sor, hogy megmentsd a birodalmat!

Mii karakterek

saját Mii karaktereden kívül hozzáadhatod a játékhoz ismerőseid, családtagjaid vagy akárki karakterét. A karakterek közötti kapcsolat a személyiségüktől és párosításaiktól függ.

Amiibo

A kompatiblis Amiibo figurákat beszkennelve extra játékbeli felszerelést és tárgyakat kaphatsz.

Paraméterek

%2% paraméterei

Konzol tipusa Nintendo 3DS
Pc játék nem
Játék műfaja RPG
Program verziója doboz
Virtuális valóság nem
Ajánlott korosztály 7 éves kortól
Kinect játékok nem
Játékok nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.