Nintendo Paper Mario: Color Splash / WiiU videojáték

Márka: Nintendo Katalógus száma: 956161

Nintendo Paper Mario: Color Splash / WiiU videojáték

NintendoPaper Mario: Color Splash / WiiU videojátékban rejtélyes dolgok történnek a Prism Szigeten, amiket csak Paper Mario képes megoldani a sziget elszívott színeinek visszaállításával és új Festék Kalapácsa, valamint a pusztító Harci Kártyái segítségével. A sorozat közismert mókás akció-kaland játékmenete új stratégiai lehetőségekkel bővült, az eddigi legszínesebb Paper Mario epizóddá téve a játékot. Használd megfontoltan Harci Kártyáidat a csaták során ellenfeleid legyőzéséhez! További információ

14890

14 890 Ft ÁFA-val

Leírás

Termékleírás

Nintendo Paper Mario Color Splash / WiiU videojáték

Rejtélyes dolgok történnek a Prism Szigeten, amiket csak Paper Mario képes megoldani a sziget elszívott színeinek visszaállításával új Festék Kalapácsa és a pusztító Harci Kártyái segítségével. A sorozat közismert mókás akció-kaland játékmenete új stratégiai lehetőségekkel bővült, az eddigi legszínesebb Paper Mario epizóddá téve a játékot.

A Festék Kalapács segítségével Mario képes visszaállítani a Prism Sziget elszívott színeit. Fesd be a színtelen pontokat, oldj meg fejtörőket és kutass nyomok után. Támaszd fel a színüktől megfosztott Toadokat.

Használd megfontoltan Harci Kártyáidat a csaták során ellenfeleid legyőzéséhez. Idézz meg tárgyakat a Dolog kártyákkal. Idézz meg szövetségeseket az Ellenség kártyával. Az új kivágás funkció segítségével eltávolíthatsz részeket a környezetből az akadályok áthidalásához.

A termékre 2 év gyártói garancia érvényes!

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Konzol tipusa WiiU
Pc játék nem
Játék műfaja kalandos
Program verziója doboz
Virtuális valóság nem
Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Kinect játékok nem
Játékok nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.