Nintendo Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons Super Mario Bros. 3DS Játékprogram

Márka: Nintendo Katalógus száma: 784460

Nintendo Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons Super Mario Bros. 3DS Játékprogram

Nintendo Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons Super Mario Bros. 3DS Játékprogram egy kétcsomagos játék, így egyszerre két, nagyszerű logikai játék közül válaszhat! Mindkét világban kelj útra, és segíts a gazemberek legyőzésében. A Puzzle & Dragons Z-ben győzd le az ellenséges hordákat, és vond uralmad alá a szörnyeket, vagy utazz a Gomba Királyságba és ments meg Peach-et a Puzzle & dragons Super Mario kiadásában. További információ

10290

10 290 Ft ÁFA-val

Leírás

Termékleírás

Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons Super Mario Bros. 3DS Játékprogram

Nintendo egy japán multinacionális cég, Kiotói központtal. 1899-ben alapította Jamaucsi Fuszadzsiró. Először kézzel készített, egyedi Hamafuda kártyákat gyártottak, később több különböző piaci ágazatban is kísérleteztek, végül a videojáték-gyártás lett a fő profiljuk. Emellett társtulajdonosai az amerikai Seattle Mariners baseballcsapatnak és az Atlanta Hawks kosárlabdacsapatnak.

Nintendo Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons Super Mario Bros. 3DS Játékprogram egy kétcsomagos játék, így egyszerre két, nagyszerű logikai játék közül válaszhat! Mindkét világban kelj útra, és segíts a gazemberek legyőzésében. A Puzzle & Dragons Z-ben győzd le az ellenséges hordákat, és vond uralmad alá a szörnyeket, vagy utazz a Gomba Királyságba és ments meg Peach-et a Puzzle & Dragons Super Mario kiadásában.

A történet

A Puzzle & Dragons Z Dracomanciában játszódik, ahol az új sárkányszelídítő bőrébe bújhatsz, egyike azon ügyes embereknek akik képesek a szörnyeket irányítani, Orb energiát használva. De egy gonosz erő, a Paradox átveszi az irányítást, kettészakítva Dracomanciát. Mentsd meg a sárkányokat, mentsd meg a világot!

A Puzzle & Dragons Super Mario Bros. egy csavart ad a játéknak. Hőseink a Gomba Királyságba utaznak, hogy kiszabadítsák a foglyul ejtett Peach-et, és megállítsák a Bowser gonosztevőit. Fedezd fel a titkos varázsigéket, gyűjts ereklyéket és érméket, és hozz létre új szövetségeket, mentsd meg a csapatodat a rájuk leselkedő veszélyektől!

A Nintendo Monster Hunter 4 3DS Játékszoftver jellemzői:

  • Platform: Nintendo 3DS
  • Játék kategória: Puzzle/Szerepjáték
  • Gyártó: Nintendo

7 éves kor felett ajánlott!

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Konzol tipusa Nintendo 3DS
Pc játék nem
Játék műfaja logikus
Program verziója doboz
Ajánlott korosztály 7 éves kortól
Kinect játékok nem
Játékok nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.