Nintendo Sonic Boom: Fire & Ice 3 D-s videojáték

Márka: Nintendo Katalógus száma: 955828

Nintendo Sonic Boom: Fire & Ice 3 D-s videojáték

Nintendo Sonic Boom: Fire & Ice 3 D-s videojátékban az ikonikus ‘kék villám’, avagy Sonic, a Sündisznó újra versenybe száll, ami még több kalandot, felfedeznivalót, őrült sebességet és teljesen új tűz és jég játékelemeket tartogat. Az alkotásban visszatér továbbá Sonicon kívül Tails, Knuckles, Amy és Sticks is. A játék a Sonic Boom univerzumban játszódik, így a játékmenet, a kulcsfigurák, a cselekmény és a háttértörténet terén sokban hasonlít a korábbi epizódhoz. A játékosok ismerős helyzetben találják Sonicot és barátait, akik új kalandjuk keretében igyekeznek megállítani Dr. Eggmant és a vadonatúj szupergonoszt, D-Fektet. A csapat a kalandozás során régi és teljesen új helyszínekre is ellátogat, miközben felfedeznek, versenyeznek és megvédik a világot. További információ

12490

12 490 Ft ÁFA-val

Leírás

Termékleírás

Nintendo Sonic Boom: Fire & Ice 3 D-s videojáték

A teljesen új élményhez a Sonic Boom: Fire & Ice beépítette a tűz és jég elemeket a játékmenetbe, amivel nem csak új képességeket és speciális mozdulatokat nyertek a karakterek, de a környezetükkel is kapcsolatba léphetnek. Az új játékban ráadásul nem kell feltétlen teljes sebességgel végigrohannunk a pályákon, akár lassan haladva is felfedezhetjük őket és fejtörőiket.

A játék keretében mutatkozik be továbbá az új Bot Racing, ami egy a kampányhoz kapcsolódó plusz lehetőség, többjátékos elemekkel. Ez a Sonic Boom: Fire & Ice kiegészítés teljesen a versenyről és a sebességről szól, melyben a játékosok különböző karakterek ihlette Botokat nyithatnak meg, illetve barátaikat is kihívhatják gyors bajnokságokra van versenyekre.

A termékre 2 év gyártói garancia érvényes!

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Konzol tipusa Nintendo 3DS
Pc játék nem
Játék műfaja családi játék
Program verziója doboz
Virtuális valóság nem
Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Kinect játékok nem
Játékok nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.