Nintendo Switch Mario Kart Live Home Circuit - Luigi versenyjáték (NSS427)

Nintendo Switch Mario Kart Live Home Circuit - Luigi versenyjáték (NSS427)

Száma: 2714261
Switch Mario Kart Live Home Circuit – Luigi (NSS427) versenyjáték. A kisautó, ami a csomagolás része, a Nintendo Switch játékkonzol segítségével irányítható (nem része a csomagolásnak). Építsd meg a pályát otthon és élvezd a versenyzést a valós világban Luigival a versenyautó modelljének, amelyen beépített kamera van, valamint a kibővített valóságnak köszönhetően. További információ
40 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Raktáron Utolsó db

2022.9.29 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.9.30 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 2714261

Leírás

A Nintendo Switch Mario Kart Live Home Circuit – Luigi (NSS427) főbb jellemzői

  • Versenyjáték a valós világban
  • Versenyautó-modell beépített kamerával
  • Az autó a Nintendo Switch játékkonzol segítségével irányítható
  • Kibővített valóság
Switch Mario Kart Live Home Circuit - Luigi (NSS427) versenyjáték kibővített valóság

Nintendo Switch Mario Kart Live Home Circuit

Változtasd át otthonod egy versenypályává a Mario Kart versenyjáték új részével! Mario Kart Live: Home Circuite vadonatúj élményt hoz el a sorozatba. Autózz a távirányítású modellel a téged körülvevő valós világban, amikor az irányítás és a verseny figyelése közvetlenül a Nintendo Switch konzolon vagy a csatlakoztatott tévén történik! Figyeld, ahogy a nappalid, hálószobád vagy más szobád mély óceánná, homokos sivataggá vagy a Mario Kart játékokból ismert más környezetté változik! Az egyedülálló élményt a modell, amelyen beépített kamera van, és a kibővített valóság teszi lehetővé.

Switch Mario Kart Live Home Circuit - Luigi (NSS427) versenyjáték kibővített valóság

Kibővített valóság

Nézd meg otthonodat egy vadonatúj szemszögből és változtasd át környezetedet egy versenypályává! Mihelyst megkezded a köröket a megépített versenypályán, figyeld a többi versenyzőt, akik le akarnak győzni, hogy elsőként érjenek be a célegyenesbe! A versenyzőknek a versenypályán elhelyezett tárgyak segíthetnek győzni. De ha neked segítenek, az ellenfeleidnek általában ártanak! Minden, ami közvetlenül a játékban történik, befolyásolja modelled mozgását a valós világban. Például ha gombát használsz, modelled rövid időre felgyorsul. Ha utolér a piron páncél, a versenyautó leáll.

Switch Mario Kart Live Home Circuit - Luigi (NSS427) versenyjáték kibővített valóság

A modell működéséhez Nintendo Switch konzolra (külön megvásárolható) és Mario Kart Live: Home Circuit játékra van szükség, amelyet a kiadott adatokkal ingyen letölthetsz a Nintendo eShopról közvetlenül konzolodban.


Csomag tartalma

  • Versenyautómodell Luigi-val
  • 4 kapu
  • 2 cédula nyilakkal
  • USB töltőkábel


Műszaki adatok

Játék típusa Verseny
Platform Nintendo Switch

Hivatkozások

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.