Take 2 L.A. Noire (PS4) Játékprogram

Márka: Take 2 Katalógus száma: 1093788

Take 2 L.A. Noire (PS4) Játékprogram

Kutass nyomok után, eredj a gyanúsítottak nyomába és hallgass ki szemtanúkat, miközben próbálod kideríteni az igazságot egy olyan városban, ahol mindenkinek van valami rejtegetnivalója. További információ

13590

13 590 Ft ÁFA-val

Leírás

Termékleírás

Főbb jellemzők:

A játékról

A háború után fellendült Hollywood Aranykorában Cole Phelps, LAPD nyomozó a saját sikerében fuldokló városba kerül. Tombol a korrupció, virágzik a kábítószer-kereskedelem és a gyilkosságok száma magasabb, mint valaha. A ranglétra megmászása és a helyes döntések meghozása mellett Phelpsnek felszínre kell hoznia a sorozatos gyújtogatások, gengszter összeesküvések és brutális gyilkosságok mögött rejlő igazságot, miközben megküzd L. A. alvilágával és még saját részlegének tagjaival is, hogy felfedje a titkot, ami egészen elrohadt alapjáig megrázhatja a várost. A forradalmi arc animációs technológiával, mely képes lenyűgöző részletességgel képes visszaadni a színészek mimikájának legapróbb mozdulatát is, az L. A. Noire egy páratlan interaktív élménnyé olvasztja össze a lélegzetelállító akciót az igazi nyomozói munkával. Oldj meg L. A. történetének legkorruptabb és erőszakosabb időszaka, az 1947-es évek Los Angelese által inspirált brutális bűntényeket és összeesküvéseket.
l.a. noire

Specifikációk:

Ajánlott kor
  • 18
Nyelv:
  • Angol
Trailer:

L.A. Noire Remastered


Paraméterek

%2% paraméterei

Konzol tipusa PS4
Pc játék nem
Játék műfaja Akció / másik
Program verziója doboz
Virtuális valóság nem
Ajánlott korosztály 18 éves kortól
Kinect játékok nem
Játékok nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.