SONY Death Stranding (PS4)

SONY Death Stranding (PS4)

Száma: 2428464
Akciódús post-apo Play Station 4-hez feliratokkal. A Death Stranding vagy a Death Tide a katasztrófák sorozatának a neve, amelyek után természetfeletti ellenségek áramlottak a világba. Az emberek elszigetelten maradtak a vadonban elkülönített kolóniákban, és túlélésük egy hajszálon múlik. Megmented őket? 18 éves kortól alkalmas. További információ
24 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.10.10 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 2428464

Leírás

A Sony Death Stranding (PS4) főbb jellemzői

  • Akciójáték Play Station 4-re
  • 18 éves kortól ajánlott
  • Feliratokkal
  • Szereplők Mads Mikkelsen, Léa Seydouxová vagy Lindsay Wagner
Sony Death Stranding (PS4)

Csodás post-apo

Halál beáramlása néven ismert esemény sorozat után a világot természetfeletti lények sújtják. Szembeszállsz velük? Legendás rendező Hideo Kojima lélegzetelállító grafika, nagyszerű zene, sötét történet és híres színészek segítségével foglalja le figyelmedet: Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Lindsay Wagner vagy Troy Baker szereplésével.

Sony Death Stranding (PS4), akció post-apo

Az emberiség megvédése csak rajtad múlik

Az emberiség kihalása elkerülhetetlennek tűnik. Ennek ellenére a magányos Sam Porter Bridges útnak indulnak, hogy visszatérjenek az egyes puszták kolóniáiban elkülönített túlélőihez, és a kommunikációs hálózaton keresztül újracsatlakoztassák őket. Az emberiség sorsa a te kezedben van. Képes vagy szembeszállni a sötét sorssal?

Sony Death Stranding (PS4)

Műszaki adatok

Konzol PS4
Műfaj Akció
Ajánlott kor 18 éves kortól
Lokalizáció: Feliratokkal

Hasznos hivatkozások

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.