Asus külső Blu-Ray SBW-06D5H-U Ultra, fekete

Asus külső Blu-Ray SBW-06D5H-U Ultra, fekete

Száma: 1420741
Rendkívül vékony hordozható USB 3.1 Blu-ray író M-DISC támogatással az élethosszig tartó adatmentéshez, kompatibilis az USB Type C-vel és Type-A-val a Windows és Mac OS számára. További információ
46 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Forgalmazó: MALL

Raktáron utolsó db

2021.12.07 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.12.08 prémium szállítással várhatóan
 
2021.12.09 - 2021.12.13 standard szállítással várhatóan

Száma: 1420741

Leírás

ASUS SBW-06D5H-U

 • Az ASUS SBW-06D5H-U egy hordozható USB 3.1 Gen 1 típusú Blu-ray író, amely támogatja a C és az A típusú USB-t két adatátviteli kábellel, PC és Mac támogatással. Támogatja az M-DISC-t az egész életen át tartó adatmentéshez. A rendkívül vékony, fényes fekete felület kék LED gyűrűvel demonstrálja a tökéletes technológia esztétikáját. Ideális kiegészítő a vékony és könnyű notebookok számára.
 • USB 3.1 Gen 1 nagysebességű adatátvitelhez
 • Két kábelt tartalmaz C típusú és A típusú USB interfészekhez
 • Az M-DISC archiválási minőséget biztosít az értékes fényképek, videók és adatok védelméhez legalább 1000 évig és tovább
 • Kompatibilis a Windows és a Mac operációs rendszerekkel
 • A Nero BackItUp könnyű és átfogó biztonsági másolatot készít képeidről, videóidról és adataidról az értékes információkhoz (Windows OS)
 • Titkosítsa a lemezeket a legmagasabb biztonsági előírások szerint, jelszóvezérléssel és kódolt fájlnév funkciókkal (Windows OS)
ASUS SBW-06D5H-U ASUS SBW-06D5H-U

Főbb jellemzők:

Kiemelkedő teljesítmény a nagysebességű USB 3.1 Gen 1 által

– Adatátvitel az USB 3.1 Gen 1 standaed segítségével, tízszeres sebességével az USB 2.0-hoz képest. Akár hatszor gyorsabb összehasonlítva a BD-R bejegyzéssel szemben.

Kettős interfész támogatás

 • Az ASUS SBW-06D5H-U két kábelt kínál, amelyek különféle típusú notebookokat támogatnak, beleértve a PC-ket és a Mac-eket is, a C típusú USB-n és az A-típusú USB-n interfészen keresztül. A kényelmes csatlakoztathatóság érdekében a C típusú reverzibilis típus rendkívül gyors adatátvitelt tesz lehetővé kompatibilis eszközökről.

  Együttműködés a Mac OS és a Windows rendszerrel

  – Az ASUS SBW-06D5H-U bármilyen telepítés nélkül támogatja a Mac OS X és a Windows rendszert. Az együttműködés csak akkor kezdhető el, ha USB-n keresztül csatlakoztatsz egy laptopot vagy a számítógépet.

  Mentsd el az emlékeidet 1000 évig

 • Az ASUS SBW-06D5H-U támogatja az M-DISC-t, egy kiváló minőségű archívum tárolási megoldást, amely úgy volt tervezve, hogy segítse megvédeni a felhasználó legértékesebb digitális emlékeit – például családi fényképeket és otthoni videókat. Összehasonlítva a merevlemezekkel, flash meghajtókkal és más írható adathordozókkal, amelyek tárolási élettartama kb. 8 év, az M-DISC író technológia rögzíti az adatokat egy szabadalmaztatott rétegbe, amely ellenáll a szélsőséges körülményeknek így lehetővé téve az egész életen át tartó emlékek és fontos adatok tárolását további 1000, vagy több évig.

  A legtartósabb biztonsági mentési megoldás

 • Az ASUS SBW-06D5H-U teljes és könnyen használható biztonsági megoldást nyújt. Az intuitív mellékelt CyberLink Power2Go 8 szoftver leegyszerűsíti a lemez írását, és opcionális titkosítási funkciókat kínál a magánfájlok védelmére. A Nero BackItUp automatikus adatmentést biztosít az értékes adataidról egy kattintással a számítógépre és vezeték nélküli biztonsági mentésre az Android készülékről a számítógépre. Ezek a hatékony szolgáltatások együttesen megvédik az információkat és minimalizálják az adatvesztés kockázatát.
ASUS SBW-06D5H-U ASUS SBW-06D5H-U
Interfész:
 • USB 3.1 Gen 1
Méretek:
 • 149.4 × 144 × 14.7 mm (H × Sz × Ma), 240 g
P/N:
 • 90DD02G0-M29000
Kompatibilitás:
 • Windows, Mac OS

Hasznos linkek:

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.