AMD Ryzen 7 2700X

AMD Ryzen 7 2700X

Száma: 1305500
Extrémen erős processzor igényes felhasználók számára. Az AMD Ryzen 7 2700X socket AM 8 rendelkezik 8 maggal (16 szál) az alapfrekvenciánál 3,7 GHz, ami egészen 4,35 GHz-ig overclokkolható, L3 gyorsítótár 16 MB memóriával. A processzor modern 12 nm technológiával készült, így garantálja a kiváló teljesítmény és fogyasztás arányt – TDP 105 W. További információ
129 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1305500

Leírás

AMD Ryzen 7 2700X

Zen asztali számítógépekbe tervezett felépítésű magok a Pinnacle Ridge processzorok AMD AM4 socketet használnak. Az úgy egyesített socket infrastruktúra kompatibilis a 7. generációs AMD A-Series asztali számítógépekbe tervezett processzorokkal. A dekikált PCIe síneknek köszönhetően sem USB, grafikus, adatátviteli vagy más I/O, AMD AM4 platform sem akadályozza a teljesítményében. A felhasználóknak jobb válaszidőt biztosít a jelenlegi és majd a jövőbeli AM4 platform.

Az AMD bemutatja a SenseMI-t. Kifinomult, adaptív és tanulási technológiákat beépítve az AMD Ryzen processzorokba. Pure Power és Precision Boost technológiák állandó hőmérsékletet, sebességet és feszültségszabályozást biztosítanak, és lehetővé teszik a processzor számára, hogy hatékonyan alkalmazkodjon a teljesítmény változásához. A Neural Net Prediction egy beépített mesterséges intelligencia, amely felépíti a döntési modellt és ennek köszönhetően megjósolja a jövőbeli döntéseket, előre beolvassa az utasításokat, és kiválasztja a processzor legmegfelelőbb útját, így növeli annak sebességét és csökkenti a válaszidőt.

Tulajdonságok:

  • 8 fizikai maggal és 16 szállal rendelkezik – extrém teljesítményt és nyújt, ami videók vágásához is megfelelő
  • SenseMI – Pure Power, Precision Boost és Neural Net Prediction készlet optimalizálja és a gyorsítja a processzor munkáját
  • Atomatikus teljesítménynövelés és HyperThreading technológia
  • Dedikált PCIe sínek pl. az USB vagy GPU-hoz a jobb válaszidő érdekében
  • Feloldott szorzó a teljesítmény személyre szabása érdekében – program AMD Ryzen Master
  • A modern felépítés támogatja a DDR4 memóriát maximális 2933 MHz frekvenciával

Műszaki paraméterek

Magfrekvencia 3,7 GHz
Boost frekvencia 4,35 GHz
Beépített grafikuskártya Nem
L1 cache 768 kB
L2 cache 4096 kB
L3 cache 16 384 kB
Foglalat AM4
Chipset támogatás AMD A320, AMD B350, AMD X370, AMD X470
TDP 105 W
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.