BBB BPD-01 Click and Go SPD Kerékpáros pedálstopli
4 590 Ft

Minden SPD típusú kerékpáros cipővel és pedállal kompatibilis BBB BPD-01 Clic&Go stopli, amely korszerű tervezése által lehetővé teszi az egyszerű be- és kilépést. Edzett CrMo anyaga könnyen felszerelhető a kerékpárra. 4 fokos lengése ideális bármilyen típusú sportoláshoz.


BBB BPD-14 ForceMount Patentpedál
18 990 Ft

16 390 Ft

Kopásálló, erős szerkezetű BBB BPD-14 ForceMount patentpedál SPD-kompatibilitással, mellyel bármely mountainbike típusú kerékpár optimálisan használható. CNC-megmunkált CrMo tengelye hosszútávú minőséget biztosít. A pedál elvezeti a használat közbeni szennyeződéseket, így tisztítása is egyszerűbb.


BBB BPD-22 Dualride Kétfunkciós patentpedál
23 290 Ft
+ ingyen szállítás

BBB BPD-22 DualRide kétfunkciós patentpedálja kétoldalú kialakításával ideális választás a változatos stílusú kerékpárosok számára. A pedál egyik oldala SPD-kompatibilis kialakítású, míg a másik csúszásmentes, gumipárnás felületével normál cipő használata mellett is ideális. Erős CrMo felülete minimális karbantartást igényel.


BBB BPD-23 Dualchoice Kétfunkciós pedál
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyenletes, hosszútávú kerékpározáshoz ideális választás a BBB BPD-23 DualChoice patentpedál, melyet csúszásmentes felületének köszönhetően többféle kiegészítővel is stabilan használhatjuk. A kétoldali kialakítás lehetővé teszi, hogy a pedált a normál mellett SPD-kompatibilis cipővel is igénybe vegyük. Erős CrMo felülete minimális karbantartást igényel.


BBB BPD-32 MountainHigh Kerékpáros pedál
5 990 Ft
5 790 Ft

BBB BPD-32 MountainHigh az egyik legnépszerűbb, hosszútávon is ideális kerékpáros pedál, mely a hegyvidéki túráknál is jól használható. Széles, csúszásmentes felülete stabilan tartja a cipőt. Strapabíró konstrukciója és szegecsei miatt a pedál jól bírja az ütődést és rázkódást.


BBB Classicride pedálok

BBB Classicride pedálok

Értékelés: 4
9 690 Ft

BBB ClassicRide pedálok könnyű alumínium öntvényből és ellenálló Cr-Mo tengellyel. Rögzített pedál kétoldalasan ellátott recékkel, amely biztosítja, hogy a láb nem fog róla lecsúszni.