Pedál nélküli futóbicigli

Master GYEREK FUTÓKERÉKPÁR PORSH – FEHÉR

Master GYEREK FUTÓKERÉKPÁR PORSH – FEHÉR

29 300 Ft

A gyerek futóbicikli – MASTER Porsh futókerékpár egy könnyített edzőeszköz a 3–5 év közötti gyermekek számára, amely fejleszti a kerékpározáshoz szükséges egyensúlyérzéket és stabilitást.

Partnerünktől: MASTER SPORT
KinderKraft Space pedál nélküli gyerekkerékpár, fekete
244x

KinderKraft Space pedál nélküli gyerekkerékpár

19 990 Ft
Ingyen szállítás

A Space pedál nélküli gyerekkerékpár segít a kisgyerekeknek megtartani az egyensúlyukat. Kézi fékkel ellátott, amely növeli a gyermek biztonságát, lábtámasszal kiegészített, így a gyermek pihenhet menet közben.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft Balance bike Runner Stars, kiegészítőkkel
36x

KinderKraft Balance bike Runner

16 190 Ft

Fából készült lábbal hatjós kerékpár gyerekeknek, RUNNER a Kinderkraft márkától gyerekenek már 3 éves kortól. Ellenálló szerkezete a legújabb biztonsági szabványokkal összhangban készült, a kormányt pedig egy kormányzási szög blokkolja, amely minimalizálja az elesés kockázatát.

Forgalmazó: MALL
Yedoo TooToo pedál nélküli gyerekkerékpár Redorange
70x

Yedoo TooToo pedál nélküli gyerekkerékpár

42 990 Ft

TuTú! Félre az útból! Itt jövök! A TooToo nem csak a színkombinációjával fog meglepni hanem azzal is, hogy milyen gyorsan uralni fogja majd a kis biciklista. A távolságok és a hajtott kerékre való átváltás is megszűnik, mint probléma.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft 2way Next futóbicikli, narancssárga
22x

KinderKraft 2way Next futóbicikli

16 190 Ft

Szeretnéd, ha minden séta felejthetetlen lenne? A 2WAY NEXT futóbicikli nagyon szórakoztató lesz a gyermek számára, és egyúttal lehetővé teszi, hogy az egyensúlyérzékét természetes módon szerezze meg. Sportos megjelenése mindenki figyelmét felkelti. A futóbicikli könnyű és könnyen hordozható. Az alacsony váz megkönnyíti a kisebb gyermekek számára a kerékpárra ülést, az ülés és a kormány pedig, amelynek magassága állítható, lehetővé teszik a kerékpár beállítását az idősebb gyermekek számára.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft Uniq pedál nélküli gyerekkerékpár natural
414x

KinderKraft Uniq pedál nélküli gyerekkerékpár

13 790 Ft

pedál nélküli fa gyerekkerékpár megfelelő gyerekeknek 2 éves kortól. Az állítható ülésnek és biztonsági felépítésnek köszönhetően, mely nyírfából készült, évekig fogja gyermekedet szolgálni. Könnyű és két kényelmes fogantyúja van a hordozáshoz. Bárhova magaddal viheted!

Forgalmazó: MALL
KinderKraft Balance bike FLY PLUS, kék
15x

KinderKraft Balance bike FLY PLUS

23 190 Ft
Ingyen szállítás

Gyors, könnyű és könnyen használható, pontosan ez a FLY PLUS gyermek pedál nélküli gyermekkerékpár. Ez a kidobó minden részletében kidolgozott, amelyet retro dizájn és könnyű kerekek jellemeznek. Az ülés nagy beállításokkal rendelkezik. Beállíthatod a magasságát kicsi és magasabb idősebb gyermekek számára egyaránt.

Forgalmazó: MALL
TryBike Pedál nélküli gyerekkerékpár szürke
30x

TryBike Pedál nélküli gyerekkerékpár

38 490 Ft

A 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár megosztja a gyerekekkel a mozgás igazi örömét. A használata során a gyerek gyakorolja az egész teste egyensúlyát és koordinációját. A kismotor elégséges támogatást biztosít a gyermekek részére, fejleszti a motorikus készségeket és a koncentrációt. A séták hosszabbak és élvezetesebbek lesznek.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft Balance bike GOSWIFT, rózsaszín
10x

KinderKraft Balance bike GOSWIFT

33 690 Ft
Ingyen szállítás

A GOSWIFT egy sportos stílusú futóbicikli, amely stimuláló játék révén fejleszti a gyermek motorikus képességeit, és tökéletesen felkészíti a valódi kerékpározásra. Ez a futóbicikli bármilyen felületre alkalmas.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft Pedál nélküli bicikli fekete kiegészítőkkel
59x

KinderKraft Gyerekkerékpár Runner

16 990 Ft

pedál nélküli fa gyerekkerékpár megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól. A biciklizés intuitív és rengeteg szép élményt nyújt. Ideális előkészítése a klasszikus biciklizésnek.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft Balance bike Runner 2021 Nature, szürke
5x

KinderKraft Balance bike Runner 2021 Nature

17 390 Ft

A RUNNER futóbicikli ideális az aktív kis kerékpárosok számára. A kormány egy biztonsági eszközzel van felszerelve, amely korlátozza a kormányzási szöget, így csökkenti a leesés kockázatát. Sok örömet és szórakozást nyújt a gyermeknek, miközben támogatja a motoros koordináció és az egyensúly gyakorlását.

Forgalmazó: MALL