Pedál nélküli futóbicigli

KinderKraft Space pedál nélküli gyerekkerékpár, narancssárga
100x

KinderKraft Space pedál nélküli gyerekkerékpár

13 590 Ft

Raktáron – Átvehető akár: 2021.5.17

A Space pedál nélküli gyerekkerékpár segít a kisgyerekeknek megtartani az egyensúlyukat. Kézi fékkel ellátott, amely növeli a gyermek biztonságát, lábtámasszal kiegészített, így a gyermek pihenhet menet közben.

Forgalmazó: MALL
First BIKE Cross Gyakorló kerékpár, Narancs
44x

First BIKE Cross Gyakorló kerékpár

54 090 Ft

Raktáron – Átvehető akár: 2021.5.17

A strapabíró és rugalmas szerkezetű First Bike Cross segítségével gyermeke játszva fejlesztheti egyensúlyérzékét, miközben a gyártók a biztonságról sem feledkeztek meg. A csúszásmentes nyereg, a kézi vezérlésű, szelíd és fokozatos fék, illetve a rozsdamentes és időjárásnak ellenálló váz felhőtlen szórakozást garantál. 2–5 éves korig ajánlott.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft Balance bike FLY PLUS, coral

KinderKraft Balance bike FLY PLUS

20 490 Ft

Raktáron – Átvehető akár: 2021.5.17

Gyors, könnyű és könnyen használható, pontosan ez a FLY PLUS gyermek pedál nélküli gyermekkerékpár. Ez a kidobó minden részletében kidolgozott, amelyet retro dizájn és könnyű kerekek jellemeznek. Az ülés nagy beállításokkal rendelkezik. Beállíthatod a magasságát kicsi és magasabb idősebb gyermekek számára egyaránt.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft Balance bike Runner 2021 Nature, koral

KinderKraft Balance bike Runner 2021 Nature

18 990 Ft

Raktáron – Átvehető akár: 2021.5.17

A RUNNER futóbicikli ideális az aktív kis kerékpárosok számára. A kormány egy biztonsági eszközzel van felszerelve, amely korlátozza a kormányzási szöget, így csökkenti a leesés kockázatát. Sok örömet és szórakozást nyújt a gyermeknek, miközben támogatja a motoros koordináció és az egyensúly gyakorlását.

Forgalmazó: MALL
TryBike Fa kerékpár / háromkerekű, narancssárga
13x

TryBike Fa kerékpár / háromkerekű 4 az 1-ben

50 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A fából készült kerékpár vagy tricikli az igazi örömét adja a gyerekeknek. A használata során a gyerek gyakorolja az egész teste egyensúlyát és koordinációját. A kismotor elégséges támogatást biztosít a gyermekek részére, fejleszti a motorikus készségeket és a koncentrációt. A séták hosszabbak és élvezetesebbek lesznek.

Több info
Forgalmazó: MALL