Pedál nélküli futóbicigli

list.txt_product-list_count_few
Yedoo LMTD Ambulance pedál nélküli gyerekkerékpár
8x

Yedoo LMTD pedál nélküli gyerekkerékpár

36 190 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

112 – Speciális kiadása a pedál nélküli gyerekkerékpárnak kis hősök számára, hogy életeket menthessenek, tüzet olthassanak és üldözhessék a bűnt.

Forgalmazó: MALL
Yedoo OneToo pedál nélküli gyerekkerékpár White
55x

Yedoo OneToo pedál nélküli gyerekkerékpár

34 690 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

Utolsó darab ezen az áron!

Abban a pillanatban, amikor a világ csábítóbb, mint az anyuka karjai, itt az ideje az OOPS pedál nélküli gyerekkerékpárnak a Yedoo-tól, akik olyan komolyan veszik a munkájukat, mint a gyerekek a versenyzést. Szereted a limeot, a cukorvattát, a vérnarancsot vagy a mentolt?

Forgalmazó: MALL
ZOPA Pedál nélküli gyerekkerékpár, Tech Bike, fehér
12x

ZOPA Pedál nélküli gyerekkerékpár, Tech Bike

16 990 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

Nagyszerű visszapattanó a Qplay istállóból és a Zopa zászló alatt, mely 18 hónapos és 3 év közötti gyermekek számára készült. Ez nem csak egy csábító játék, hanem mindenekelőtt egy hasznos eszköz, amely szórakoztató módon felkészít a kerékpározásra. A visszapattanó lágyított üléssel és gumi markolatokkal van felszerelve. Az autósülés növekszik a gyermekeddel együtt a magasság és szélesség szabadon állítható. A robosztus szerkezetnek köszönhetően nagyon erős és könnyű egyszerre, csak 3,8 kg tömegű.

Forgalmazó: MALL
Yedoo TooToo pedál nélküli gyerekkerékpár White
60x

Yedoo TooToo pedál nélküli gyerekkerékpár

35 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

TuTú! Félre az útból! Itt jövök! A TooToo nem csak a színkombinációjával fog meglepni hanem azzal is, hogy milyen gyorsan uralni fogja majd a kis biciklista. A távolságok és a hajtott kerékre való átváltás is megszűnik, mint probléma.

Több info
Forgalmazó: MALL