shumee 2 db hűtő gyorscsatlakozó adapter

Márka: shumee Katalógus száma: 100043337228

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

shumee 2 db hűtő gyorscsatlakozó adapter

Ez a felhasználóbarát hűtő gyorscsatlakozó az 1/4" SAE tömlőszerelvény és az R134A autóhűtőtartály csatlakoztatásához használható. Prémium minősége biztosítja a könnyű karbantartást, a tartósságot, valamint a korrózióállóságot. Két további csatlakozó kapcsolhatja könnyen össze a szelepet és a menete További információ

6321

6 321 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100043337228

Leírás

Termékleírás

Ez a felhasználóbarát hűtő gyorscsatlakozó az 1/4" SAE tömlőszerelvény és az R134A autóhűtőtartály csatlakoztatásához használható. Prémium minősége biztosítja a könnyű karbantartást, a tartósságot, valamint a korrózióállóságot. Két további csatlakozó kapcsolhatja könnyen össze a szelepet és a meneteket, ami könnyű be- és kikapcsolást, és a freon szivárgásának elkerülését eredményezi. Könnyen kezelhető: csatlakoztassa az aljakat az R134A szervizcsatlakozóhoz, kösse össze az ACME adaptert a hűtőközeg-tömlővel, majd kapcsolja be/ki a tetején lévő gombbal. A szállítás kék (alacsony oldali) és piros (magas oldali) gyorsadaptert tartalmaz.Anyaga: fém és rézMagas és alacsony oldali gyorscsatlakozó adapterekA csatlakozó interfész 1/4"-es külső menetes dugasszal illeszkedik az R134 szervizcsatlakozókhozMegvéd a sérülésektől és a hűtőközeg-veszteségtőlA csomag tartalma:1 db magas oldali gyorscsatlakozó / adapter (piros)1 db alacsony oldali gyorscsatlakozó / adapter (kék)


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Jármű típusa motorkerékpár

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.