DOLU Pedálos traktor utánfutóval, zöld
17 900 Ft

Dolu Pedálos traktor utánfutóval, zöld erős szerkezetű, minőségi anyagból készült játék. Csúszásgátlókkal felszerelt, így biztonságos a gyermekek számára.


DOLU Pedállal hajtható traktor Fergie
16 981 Ft

13 800 Ft

A DOLU gyönyörű, nagy pedálos traktorja minden kis farmert lenyűgöz. Pedálos hajtással van felszerelve. A traktor robusztus kivitelű, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.


DOLU Pedállal hajtható traktor Ranchero utánfutóval és markolóval
28 556 Ft

22 370 Ft

markolós pedálos traktor minden kis farmert lenyűgöz. Az utánfutó segítségével nagy terhelhetőség pakolhatsz és a rakományt az egyik helyről a másikra szállíthatod. A traktor robusztus kivitelű, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.


DOLU Pedálos traktor

DOLU Pedálos traktor

Értékelés: 4
12 780 Ft

Dolu Pedálos traktor erős szerkezetű, minőségi anyagból készült játék. Csúszásgátlókkal felszerelt, így biztonságos a gyermekek számára.


DOLU Lábbal hajtós kismotor
13 334 Ft

10 220 Ft

Robosztus konstrukciójú műanyag lábbal hajtós kismotor. A színes motor széles kerekekkel és precízen kidolgozott részletekkel rendelkezik. Kiváló ellenállású és minőségi műanyagból készült, így kibírja a terep viszontagságait.


DOLU Pedálos traktor markolóval, sárga
26 990 Ft

23 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dolu Pedálos traktor markolóval, sárga erős szerkezetű, minőségi anyagból készült játék. Biztonságos a gyermekek számára. 3 éves kortól ajánlott.


DOLU Pedállal hajtható traktor Ranchero markolóval
25 108 Ft

22 370 Ft
+ ingyen szállítás

markolós pedálos traktor minden kis farmert lenyűgöz. A markoló megtölthető rakománnyal. A traktor pedálos hajtással van felszerelve. A traktor robusztus kivitelű, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.


DOLU Pedálos négykerekű kék
20 350 Ft

17 900 Ft

Pedálos négykerekű minden kis terepen versenyzőnek! Kék-fekete kivitelben. A traktor robusztus konstrukciójú, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.


DOLU Pedálos baba autó egyszarvús
12 917 Ft

10 600 Ft

Minden kis sofőr egyből beleszeret ebbe a rózsaszín egyszarvús autóba! Az autó pedállal vezérelhető, és realisztikus visszapillantó tükörrel van felszerelve Szintén található benne duda hangjelzéssel.


DOLU Nagy pedálos autó dudával, Fekete
15 626 Ft

12 780 Ft

Ebbe a versenyautóba minden kis sofőr beleszeret majd! Az autó pedállal hajtható, és az út figyelhető a visszapillantó tükrökben. Nem hiányzik a duda sem, mely hangot is ad ki.


DOLU Nagy pedálos autó dudával, Piros
15 626 Ft

13 550 Ft

Ebbe a versenyautóba minden kis sofőr beleszeret majd! Az autó pedállal hajtható, és az út figyelhető a visszapillantó tükrökben. Nem hiányzik a duda sem, mely hangot is ad ki.


DOLU Nagy, lábbal hajtható autó dudával, kék
15 815 Ft

12 780 Ft

Ebbe a versenyautóba minden kis söfőr beleszeret! Az autót pedálok vezérlik, és a forgalmat a realisztikus visszapillantó tükrökben is lehet figyelni. Nem hiányozhat a duda sem, különböző hangeffektusokkal.