DOLU Lábbal hajtós kismotor
13 334 Ft

10 220 Ft

Robosztus konstrukciójú műanyag lábbal hajtós kismotor. A színes motor széles kerekekkel és precízen kidolgozott részletekkel rendelkezik. Kiváló ellenállású és minőségi műanyagból készült, így kibírja a terep viszontagságait.


DOLU Pedálos baba autó egyszarvús
12 917 Ft

10 600 Ft

Minden kis sofőr egyből beleszeret ebbe a rózsaszín egyszarvús autóba! Az autó pedállal vezérelhető, és realisztikus visszapillantó tükörrel van felszerelve Szintén található benne duda hangjelzéssel.


Rolly Toys KIPPER Pedálos Pedálos Utánfutó traktorhoz
12 010 Ft

Kiváló minőségű műanyagból készült Rolly Toys KIPPER billenős utánfutó pedálos traktorhoz. Szimpla tengelyes, billenthető, így a homokot könnyen kiönthetjük belőle. A pedálos traktorokhoz és az igazi játékélményhez elengedhetetlen.


DOLU Nagy pedálos autó dudával, Fekete
15 626 Ft

12 780 Ft

Ebbe a versenyautóba minden kis sofőr beleszeret majd! Az autó pedállal hajtható, és az út figyelhető a visszapillantó tükrökben. Nem hiányzik a duda sem, mely hangot is ad ki.


Rolly Toys John Deere kis utánfutó traktorra, zöld
12 780 Ft

Billenthető John Deere kis utánfutó traktorra zöld színben, Rolly Toys járművekhez alkalmas. Kiváló minőségű műanyagból készült. Az utánfutó mindenféle rakományra alkalmas.


DOLU Nagy, lábbal hajtható autó dudával, kék
15 815 Ft

12 780 Ft

Ebbe a versenyautóba minden kis söfőr beleszeret! Az autót pedálok vezérlik, és a forgalmat a realisztikus visszapillantó tükrökben is lehet figyelni. Nem hiányozhat a duda sem, különböző hangeffektusokkal.


DOLU Pedálos traktor

DOLU Pedálos traktor

Értékelés: 4
12 780 Ft

Dolu Pedálos traktor erős szerkezetű, minőségi anyagból készült játék. Csúszásgátlókkal felszerelt, így biztonságos a gyermekek számára.


DOLU Nagy pedálos autó dudával, Piros
15 626 Ft

13 550 Ft

Ebbe a versenyautóba minden kis sofőr beleszeret majd! Az autó pedállal hajtható, és az út figyelhető a visszapillantó tükrökben. Nem hiányzik a duda sem, mely hangot is ad ki.


DOLU Pedállal hajtható traktor Fergie
16 981 Ft

13 800 Ft

A DOLU gyönyörű, nagy pedálos traktorja minden kis farmert lenyűgöz. Pedálos hajtással van felszerelve. A traktor robusztus kivitelű, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.


Pilsan Happy Herby Pedálos autó
15 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pilsan Happy Herby Pedálos autó egy strapabíró, könnyen hajtható járgány minden kis versenyző számára. 3 éves kortól ajánlott.


Pilsan Pedálos autó HERBY - kék
17 310 Ft

Mosolygós pedálos kocsi Herby visszapillantó tükrökkel különösen a háromévesnél fiatalabb gyermekek számára alkalmas. Köszönhetően az összecsukható méreteinek , Herby a játék után könnyen összecsukható.


DOLU Pedálos traktor utánfutóval, zöld
17 900 Ft

Dolu Pedálos traktor utánfutóval, zöld erős szerkezetű, minőségi anyagból készült játék. Csúszásgátlókkal felszerelt, így biztonságos a gyermekek számára.


Buddy Toys Pedálos traktor utánfutóval BPT 1013
24 754 Ft

17 900 Ft

A levehető kocsival felszerelt pedálos traktor, hátsó kerékhajtással, állítható üléssel és kormány dudával rendelkezik. A gyerekek a volán mögött farmosat játszhatnak csak a képzeletük szab határt


DOLU Pedálos négykerekű kék
20 350 Ft

17 900 Ft

Pedálos négykerekű minden kis terepen versenyzőnek! Kék-fekete kivitelben. A traktor robusztus konstrukciójú, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.


Dohany 100 Traktor Turbo pótkocsival
29 355 Ft

19 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek farmer Turbo traktor – lábbal, pedállal hajtható, szép, hasznos pótkocsival. A traktor zöld és sárga színkombinációban pompázik, fekete, kemény kerekekkel és matricákkal díszítve. Forgó kormánykerékkel és pótkocsival.


Hecht 51412 - Pedálos traktor utánfutóval
20 450 Ft

Hecht 51412 – Pedálos traktor utánfutóval karral billenthető platóval. Minőségi lánchajtásának köszönhetően könnyen pedálozható. 3–6 éves kor között ajánlott.


Dohany Pedálos versenyautó
21 410 Ft

Alltoys pedálos versenyautó, láncmeghajtással. A gyerekek ebben a játékban ülve igazi autóversenyzőknek érezhetik magukat. Nagy, kiváló minőségű műanyag kerekekkel felszerelve, így a hosszú élettartam garantált. Acél szerkezete felel az autó stabilitásáért és a biztonságért.


Rolly Toys Utánfutó pedálos traktorhoz
21 730 Ft

Tedd a traktorozást még élvezetesebbé a Rolly Toys szénaszállító utánfutóval! Szimpla tengelyes, a hátsó része lenyitható és a ketrec leszerelhető. A tolatást is megtanulhatod utánfutóval, így profin szállíthatod a szénát egyik helyről a másikra.


DOLU Pedállal hajtható traktor Ranchero utánfutóval és markolóval
28 556 Ft

22 370 Ft

markolós pedálos traktor minden kis farmert lenyűgöz. Az utánfutó segítségével nagy terhelhetőség pakolhatsz és a rakományt az egyik helyről a másikra szállíthatod. A traktor robusztus kivitelű, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.


DOLU Pedállal hajtható traktor Ranchero markolóval
25 108 Ft

22 370 Ft
+ ingyen szállítás

markolós pedálos traktor minden kis farmert lenyűgöz. A markoló megtölthető rakománnyal. A traktor pedálos hajtással van felszerelve. A traktor robusztus kivitelű, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.


Falk Tartály utánfutó
22 880 Ft

A Falk tartály pótkocsi a Falk pedálos traktorokhoz rögzíthető. A minőségről és a stílusos dizájnról a méltán híres Flak márka gondoskodik. A játék nagy rakodótérrel és valósághű kinézettel rendelkezik, így a gyerekek örömmel fogják használni.


Rolly Toys Rolly Kid lábbal hajtható traktor pótkocsival - zöld
28 168 Ft

23 010 Ft

Gyönyörű lábbal hajtható Rolly Kid traktor zöld kivitelezésben. A pótkocsi tartozék. A traktor nagy műanyag kerekekkel és kapcsolható láncvezérléssel ellátott. Kiváló minőségű műanyag kivitelezés a Rolly Toys-tól. Ajánlott gyerekeknek 2,5 éves kortól.


DOLU Pedálos traktor markolóval, sárga
26 990 Ft

23 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dolu Pedálos traktor markolóval, sárga erős szerkezetű, minőségi anyagból készült játék. Biztonságos a gyermekek számára. 3 éves kortól ajánlott.


Rolly Toys Zetor Pedálos traktor, Piros
24 160 Ft

Rolly Toys Zetor pedálos traktor állítható üléssel, ami kényelmessé teszi gyermeke számára a traktorozást. Motorházteteje kinyitható így a játék még élvezetesebbé válik és a lánchajtás pedig könnyű és gyors mozgást biztosít.


Smoby Pedálos traktor Cow Farmer Xl utánfutóval
25 310 Ft

Pedálos traktor utánfutóval, amely biztosan felvidítja a gyermekeidet. Az utánfutó hátra kapcsolható, vagy lecsatolható és a garázsban hagyható. Felhajtható motorháztető, így a motor megtekinthető, amely a traktorban rejtőzik.


Smoby Farmer XL pedálos traktor piros
31 790 Ft

25 310 Ft

Pedálos traktor utánfutóval, amely biztosan felvidítja a gyermekeidet. Az utánfutó hátra kapcsolható, vagy lecsatolható és a garázsban hagyható. Felhajtható motorháztető, így a motor megtekinthető, amely a traktorban rejtőzik.


Rolly Toys Timber Trailer Pedálos rönkszállító
25 440 Ft

rönkszállító utánfutó nagyszerű kiegészítője a Rolly Toys pedálos járműveknek. Tartós és stabil kialakítású. A felső kis védőláncokkal és a hordozható fákkal telsejen valósághű erdészeti jármű.


Falk Farm Master traktor piros utánfutóval
28 536 Ft

25 570 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos traktor Farm Master utánfutóval piros kivitelben ideális játék gyereknek szabadtéri szórakozáshoz. A traktor magasan ellenálló és minőségi műanyagból készült és részletesen kidolgozott. Minden Falk traktor 30 kg-ig tesztelt. 3 éves kortól ajánlott.


Falk Pedálos quad Kalóz

Falk Pedálos quad Kalóz

Értékelés: 4,5
25 570 Ft
+ ingyen szállítás

FALK Pedálos quad Kalóz széles kerekekkel felszerelt, piros színű jármű. Használata egyszerű, kiválló műanyagból készült elemei strapabíróságot kölcsönöznek a játéknak.


Rolly Toys Rolly Pedálos Tanker
25 570 Ft

dupla tengelyes tartálykocsi kiváló kiegészítője a Rolly Toys pedálos járműveknek. A felső tanksapka lecsavartható és a tartálykocsi vízzel megtölthető. Hátul nyitható kifolyócsappal.


Falk RanchTraktor pótkocsival
25 570 Ft

A Ranch Trac traktorral a kis farmerek gyorsan tanulhatnak és közben szórakozhatnak. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. A betakarítás még sosem volt ilyen egyszerű. Széles kerekeivel biztonságosan lehet manőverezni.


Smoby Pedálos traktor Farmer Xl zöld utánfutóval
28 652 Ft

26 440 Ft

Pedálos traktor utánfutóval, amely biztosan felvidítja a gyermekeidet. Az utánfutó hátra kapcsolható, vagy lecsatolható és a garázsban hagyható. Felhajtható motorháztető, így a motor megtekinthető, amely a traktorban rejtőzik.


Falk Kubota traktor M7171 utánfutóval, narancssárga
47 520 Ft

28 130 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a narancssárga színű pedálos traktor utánfutót húz maga után. Az utánfutót a gyermek magával húzhatja, vagy lecsatolhatja és a garázsban hagyhatja. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.


Rolly Toys Pedálos traktor Utánfutóval - Steyr
33 190 Ft

28 640 Ft

Rolly Toys Pedálos Traktor kiváló minőségű anyagokból készült. A láncszerkezet rejtett, így biztonságban dolgozhatnak vele a kis traktorosok. Nyitható motorháztetején keresztül a láncszerkezet elérhető és szükség esetén cserélhető. Az ülés és a homlokrakodó mozgatható. Utánfutó tartozik a traktorhoz.


Smoby Pedálos traktor Class Xl zöld utánfutóval
33 190 Ft

29 150 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos traktor CLASS kormánnyal és utánfutóval, ami lecsatolható. A traktor felhajtható motorháztetővel rendelkezik. Állítható ülés a gyermek magasságához mérten. A kormányon működő duda található.


Rolly Toys New Holland TVT190 pedálos traktor és utánfutó
29 410 Ft

New Holland TVT190 könnyen használható pedálos traktor gyerekeknek. Műanyag kerekekkel és lánchajtással van felszerelve. Ennek köszönhetően nagyon stabil és könnyen irányítható. Egytengelyes utánfutója levehető és bele lehet ülni.


Rolly Toys Rolly Kid Traktor utánfutóval, Piros
29 790 Ft
+ ingyen szállítás

A RollyToys Rolly Kid traktor biztonsági pedállal felszerelt, hogy a gyerekek az önlefedt szórakozás mellett biztonságban legyenek. A forgózsámolyos kormánymű teszi rerndkívül élethűvé a kormányzás érzését. Az utánfutó egyszerűen fel-és lecsatolható. Minden kicsinek remek szórakozást nyújt.


Rolly Toys Rolly Kid JCB Pedálos Traktor, Sárga
30 430 Ft

Rolly Toys Rolly Kid JCB pedálos traktor, mely kiváló minőségű anyagból készült. ** Nagy, könnyen gördülő műanyag kerekekkel és egy hozzá rögzíthető utánfutóval felszerelt darab. 2–6 éves korig ajánlott, így a gyermekünk sokáig élvezni fogja ezt a pedálos játékot.


Rolly Toys Rolly Kid Landini Pedálos Traktor pótkocsival
33 190 Ft

30 690 Ft

Pedálos Traktor pótkocsival a Rolly Toystól. Az udvaron, vagy a játszótéren kellemes kikapcsolódást és remek játékot biztosít gyermekének 2 éves kortól. Kiváló minőségű műanyagból készült, kék színben.


Buddy Toys BPT 2001  Ferrari Go Kart
45 006 Ft

30 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

pedálos Ferrari Go Kart könnyen irányítható. Kiváló minőségű stabil gokart, nem kell aggódni a gyermeked biztonságáért. Szabadonfutó oda-vissza kerékmeghajtás, Ferrari licensz, teherbírása 30 kg, alkalmas 3 éves kortól.


Buddy Toys BPT 2002  Ferrari Go Kart
45 006 Ft

32 020 Ft
+ ingyen szállítás

pedálos Ferrari Go Kart könnyen irányítható. Kiváló minőségű stabil gokart, nem kell aggódni a gyermeked biztonságáért. Szabadonfutó oda-vissza kerékmeghajtás, Ferrari licensz, teherbírása 30 kg, alkalmas 3 éves kortól.