DOLU Pedálos négykerekű kék
16 500 Ft 15 110 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Pedálos négykerekű minden kis terepen versenyzőnek! Kék-fekete kivitelben. A traktor robusztus konstrukciójú, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.

Berg Buzzy Nitro pedálos járgány
47 490 Ft 45 260 Ft

A BERG buzzy Nitro fantasztikus pedálos négykerekű járgány off-road designnal a legkisebb sofőröknek is alkalmas. Ennek a járgánynak köszönhetően a gyermekek könnyedén és gyorsan megtanulnak pedálozni. Eleinte a lábbal lökhetik magukat és még mielőtt felocsúdnál, már a pedálon lesz a lábuk. Könnyen pedálozható. Csodaszép semleges kialakítás, amely lányoknak és fiúknak is megfelel.

Buddy Toys BPT 3001 pedálos négykerekű jármű
14 120 Ft

Ez a pedálos négykerekű jármű felkelti minden gyerek érdeklődését Könnyen kezelhető és stabil, és ellenáll a terep minden buktatójának. Kezdődhet a verseny!

Falk Négykerekű lábbal hajtható Bud Racing zöld
31 440 Ft 27 430 Ft

Lábbal hajtható négykerekű jármű Bud Racing dizájnban, zöld kialakításban, ami minden kis versenyzőnek örömet fog szerezni. Széles kerekekkel és pontosan kidolgozott részletekkel büszkélkedhet. Kiváló ellenállású és minőségi műanyagból készült, így kibírja a terep viszontagságait.

Falk Dakar Rallye pedálos négykerekű gyermekjárgány
29 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pedálos négykerekű gyermekjárgány a Dakar Rallye designjával, amely külsejével minden kis versenyzőt lenyűgöz! A négykerekű gyermekjárgány széles kerekekkel és pontosan kidolgozott részletekkel** büszkélkedhet. Kiváló ellenállású és minőségi műanyagból készült, így kibírja a terep viszontagságait.

Falk Pedálos quad Kalóz

Falk Pedálos quad Kalóz

Értékelés: 4,1
26 050 Ft

FALK Pedálos quad Kalóz széles kerekekkel felszerelt, piros színű jármű. Használata egyszerű, kiválló műanyagból készült elemei strapabíróságot kölcsönöznek a játéknak.