Pampers Pants 3 Midi (6-11 kg) Jumbo Pack bugyipelenka 60 db

Értékelés: 4,7 8 értékelés Márka: Pampers Katalógus száma: 1078668

Pampers Pants 3 Midi (6-11 kg) Jumbo Pack bugyipelenka 60 db

60db-os ActivePants 3 Midi Jumbo Pack bugyipelenka .Mikropórusainak ** köszönhetően, amely elvezeti a nedvességet a bőrtől , és **12 órán át tartó szárazságotnyújt gyermekének. A bugyipelenka **egyszerűen felhúzható, levétele pedig az oldalaknál található **tépőzárnak köszönhetően egyszerű. További információ

5590
4.7 8

6 290 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
5 590 Ft
-11%
93,17 Ft/darab

Katalógus száma: 1078668

Leírás

Termékleírás


Termék leírás

Minden szülő azt szeretné, hogy gyermeke fejlődjön és szabadon fedezhesse fel a világot. Ezért a Pampers márka létrehozta a Pampers Pants bugyipelenkákat, amely igazodik a mozgáshoz és kifejezetten nyugtalan gyermekek számára készült. 6 és 9 hónapos gyermekeknek ajánlott. A Pampers Pants bugyipelenka elnyelő mikrobákat tartalmaz, amelyek visszatartják a nedvességet így a bőrt akár 12 órán keresztül száraz maradhat. A mikoropórusok elvezetik a nedvességet messze a bőrtől. A derék körüli rugalmas résznek és a láb körüli mandzettáknak köszönhetően a bugyipelenka tökéletesen illeszkedik minden helyzetben.

A kicserélés megkönnyítése érdekében a Pampers Pants bugyipelenka könnyen felhúzható és levehető, akárcsak az alsónemű. Elég a bugyipelenka két szélét széttépni és lehúzni. A Pamper Pants bugyipelenkával minden gyerek tanulhat, játszhat és felfedezheti a világot mindenféle akadály nélkül.

A termék tulajdonságai és előnyei


Kövesse a videónkat

12 órán keresztül szárazon tart

Hogy használja a Pampers Pants bugyipelenkát?


Próbálja ki a legjobb Pampers termékeket olyan gyerekeken, akik már másznak vagy járnak 

Pampers Pants

Tudjon meg többet

Mikor cserélje ki a pelenkát?

Az első néhány hónapban 24 óra leforgása alatt akár 10 alkalommal is cserélheti a pelenkát. A pelenkát mindig akkor kellene cserélni,a mikor nedves vagy piszkos. A gyermeke általában(de nem mindig) ezt tudatja Önnel. A szupernedvszívó pelenkáknál, mint a Pampers, akkor fogja tudni, hogy nedvesek, amikor érzi benne az abszorbens anyag csomóit.

Továbbá feltüntetjük azokat a gyakori helyzeteket, amikor ki kell cserélni a pelenkát:

  • Közvetlenül minden etetés előtt vagy után
  • Minden székelés után
  • Alvás előtt
  • Ha gyermeke felébred
  • Mielőtt megy ki a gyermekkel.

** A pelenkázás művészete**

A Pampers pelenka úgy van kialakítva, hogy a gyermek testének alakjához igazodjon és mindig tökéletesen illeszkedjen. A pelenka cseréjekor nem kell sem a derekat mozgatni, sem a láb körüli mandzettákat igazgatni

  • A rögzítő szalagokat illessze párhuzamosan a derékhez a rögzítési zóna közepére a kép alapján.
  • Használja a képeket útmutatóként a rögzítőcsíkok egyenletes rögzítéséhez.

Annak érdekében, hogy a rögzítő szalagok megőrizzék ragasztó képességüket, ügyeljen rá, hogy ne kerüljenek kapcsolatba olyan babatermékekkel, mint a babapúder.

Hogy tisztítsa meg gyermeke fenekét Minden Pampers törlőkendő segít eltávolítani a baktériumokat, sőt, még füdés után is. Pelenkázáskor tartsa kéznél, segít megőrizni gyermeke tisztaságát és védettségét. Miközben pelenkázza a babát, ügyeljen, hogy mindig elölről hátulra törölje, hogy ezzel is csökkentse a széklet előrejutását a nemi szervhez. Szintén gondosan tisztítsa meg az összes helyet, mert a nemi szerv körüli ráncok elrejthetik a vizeletet és a piszkot. ** Pelenkadermatitisz kezelése és megelőzése * * A piros kiütés a baba fenekén pelenkadermatitiszt jelezhet. Ezt számos tényező okozhatja , beleértve azt is, hogy a vizelet és a széklet maradványai túl sokáig érintkeznek a bőrrel a pelenkacserélések között, de akár antibiotikum kúra következménye is lehet. Amikor gyermeke áttér a szilárd ételek fogyasztására, várjon mindig néhány napot, mielőtt új ételeket ad hozzá, hogy megtudja, nem az adott étel okozza-e a kiütést. Ha gyermekének pelenkadermatitisze van, az egész pelenka körüli területet óvatosan, de alaposan tisztítsa meg egy törlőkendővel. Ugyancsak érdemes a bőrt levegőztetni. Ha a bőrkiütés nem javul, keresse fel gyermekorvosát.

Hogy találja meg a megfelelő pelenkaméretet

Csakúgy mint Ön, a gyerekek is szívesen viselik azt, ami kényelmes. Olyan méretű pelenkát válasszon, amely nem lóg és nem esik le gyermekéről , akkor sem, ha mászik és játszik. Ez segít megőrizni a szivárgást. És ne felejtse, ha nagyobb pelenkát vesz, jobb nedvszívó kapacitása lesz.

Biztonságos pelenkázás

A legmodernebb játékokat veszi és gyermekei mégis azzal játszanak, ami a kezük elé kerül- például a pelenkával is. Ezért fontos, hogy a pelenkák mindig maradjanak ott, ahogy a helyük van, a gyermeke fenekén. Ne hagyja gyermekének, hogy a pelenkát a szájába vegye. Dobja ki az összes olyan pelenkát, ami szétszakad vagy megsérül, és olvassa el az összes csomagoláson látható figyelmeztetést.

** A pelenkák nedvszívó anyagaira vonatkozó tények ** Az AGM egy nedvszívó gélanyag ,amelyet széles körben használnak a nedvszívó pelenkák feltöltésére. Az teljesen normális, ha néha lát valamilyen gélt a bőrön, főleg , ha a pelenka erősen átázott. A gél könnyen eltávolítható egy törlőkendő segítségével, amellyel megtörli gyermeke bőrét. Ezt az anyagot már régóta használ atos rengeteg termékben, és a pelenkákban már több, mint egy évtizede használják. A nedvszívó gélanyag szorosan kapcsolódik az adalékanyagokhoz, amelyet széles körben használnak kozmetikumokban és élelmiszer-feldolgozásnál.

A pelenka tárolása A pelenkákat tárolja extrém hőmérsékletnek, valamint magas páratartalomnak kitett helytől és aromás termékektől távol. Javasoljuk, hogy a pelenkákat száraz helyen tartsa.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Pelenka típusa Textil Pelenka
Pelenkák mérete 3
Vonal Pants
Baba min. súlya 6 kg
Baba max. súlya 11 kg
Garnitúra darabszáma 60 Darab

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.