Pampers Bugyipelenka Pants 6 (15+ kg) 132 db. - Havi csomag

Pampers Bugyipelenka Pants 6 (15+ kg) 132 db. - Havi csomag

Száma: 1191652
Bugyipelenka Pants 6-es méret 132 db. Hála a mikropórusoknak, amelyek gyorsan magukba szívják és elzárják a nedvességet a babák bőrétől, így akár 12 órán át szárazon tartják a bababőrt. A bugyipelenka egyszerűen felhúzható, és az oldala elszakításával levehető. További információ
19 890 Ft
Korábbi ár
150,68 Ft/Darab
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2023.6.06 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.6.07 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1191652

Leírás

Termék leírása

Minden szülő arra vágyik, hogy kisbabája egészségesen fejlődjön és szabadon indulhasson neki a világ felfedezésének! A Pampers-nél éppen ezért hozták létre a Pampers Pants bugyipelenkát, amely igazodik a baba mozgásához, és amelyet kifejezetten az örökmozgó kisbabák számára tervezték. Viselhetik gyermekek 6–9 hónapos korig.

A Pampers Pants bugyipelenkában Micro Pearls gyöngyök találhatók, amelyek magukba zárják a nedvességet, így akár 12 órán át szárazon tartják a bababőrt Mikropórusai elvezetik a nedvességet a bőrről a száraz érzésért. A rugalmas, körös-körüli derék- és combgumírozás minden helyzetben a helyén tartja a bugyipelenkát, miközben az tökéletesen igazodik a kisbaba alakjához.

A könnyű peluscsere érdekében a Pampers Pants bugyipelenka felhúzható, akár egy kis bugyi, és ép olyan könnyen le is vehető. Elég csak feltépni az oldalakat, és levenni. A Pampers Pants bugyipelenkában a babák korlátok nélkül indulhatnak neki a játéknak, a tanulásnak és a világ felfedezésének.

Tudjál meg többet

Mikor kell pelenkát cserélni?

Az első néhány hónapban a pelenkát akár 10-szer kell cserélni 24 órán belül. A pelenkát mindig ki kell cserélni, ha az nedves vagy piszkos. A baba általában (de nem mindig), tudatja veled. A szuper abszorbens pelenkáknál, mint a Pampers, csak akkor veszed észre, hogy nedves, amikor kitapintod a nedvszívó anyag csomósodásait.

Néhány gyakori helyzet a pelenka cseréjénél:

  • Közvetlenül minden étkezés élőt, vagy után
  • Minden széklet után
  • Lefekvés élőt
  • Ha a baba felébred
  • Mielőtt kimész sétálni a gyermekkel.

A pelenkázás művészete

A Pampers pelenkák úgy vannak kialakítva, hogy alkalmazkodjanak a baba testéhez, és tökéletesen illeszkedjen a puha érzethez. A pelenka cseréjekor nem kell hajlítgatni, és igazgatni a derekát, vagy a mandzsettákat a lábak körül

  • A rögzítő szalagokat ragaszd párhuzamosan a derékkal és a képes rögzítési zónák középpontjára.
  • A képeket használd útmutatóként a rögzítő szalagok egyenletes ragasztásához.
  • Annak érdekében, hogy a rögzítő szalagok megőrizzék a ragasztási képességeiket, nem szabadna, hogy kapcsolatba kerüljenek olyan gyermektermékekkel, mint a hintőpor.

Hogyan kell tisztítani a baba fenekét

Minden Pampers gyermek törlőkendő segít eltávolítani a baktériumokat, még a fürdés után is. A pelenkázásnál mindig legyen kéznél, segítenek megőrizni a babát tisztán és védetten. Ha egy kislányt pelenkázol, mindig elölről hátrafelé kel törölni, hogy a lehető legkevesebb ürülék kerüljön a nemi szervei közelébe. Szintén alaposan tisztítsd meg az összes többi részét, mert a redők a nemi szervek körül rejthetnek vizelet maradványokat és szennyeződéseket.

Pelenka dermatitis kezelése és megelőzése

Vörös kiütés a gyermek fenekén pelenka dermatitist jelenthet. Ezt számos tényező okozhatja, köztük azt a tény, hogy a vizelet és a széklet sokáig maradt érintkezésben a bőrrel a két pelenka cseréje között, vagy az antibiotikumok szedése miatt. Amikor a baba elkezd szilárd étkezésre váltani, várj mindig néhány napot, mielőtt új étel fajtát adsz hozzá, és figyeld meg, hogy a bőrkiütéseket nem-e az étel okozza. Ha a babának pelenka dermatitissze van, tisztítsd meg óvatosan, de alaposan gyermek törlőkendővel az egész pelenka területét. Ugyancsak hasznos a bőrt levegőzni hagyni. Ha a bőrkiütés nem javul, vedd fel a kapcsolatot a gyermekednek orvosával.

Hogyan találjuk meg a megfelelő pelenka méretét?

Csakúgy, mint te, a gyerekek is az szeretik viselni, amiben jól érzik magukat. Olyan pelenka méretet válassz, amely nem fog felcsúszkálni, vagy lepotyogni a babának még akkor se, ha mászik, vagy játszik. Ez segít megelőzni az átázást. És ne feledd, hogy amikor nagyobb pelenkára váltsz, jobb abszorpciós kapacitása lesz.

Biztonságos pelenkázás

Vásárold a legkorszerűbb játékokat és végül is a gyerekek mindennel játszanak, ami a kezük útjába kerül – például még a pelenkával is. Ezért fontos, hogy a pelenka ott maradjon, ahová való a gyermeked fenekén. Ne engedd meg, hogy a gyermeked a pelenkát a szájába rakja. Dobj ki minden olyan pelenkát, ami elszakad vagy sérült, és olvasd el a figyelmeztetést minden csomagon.

Tények a pelenka abszorbens anyagairól

Az AGM egy abszorbens gélképző anyag, amelyet széles körben használnak a nedvszívó pelenkák feltöltésére. Teljesen normális, hogy időről időre megpillanthatsz egy kis gélt a bőrön, különösen akkor, ha erősen átázott a pelenka. A gél könnyen eltávolítható egy gyermek tisztító törlőkendővel, amellyel megtörlöd a gyermeked bőrét.

Ez az anyag hosszú történelemmel bír a biztonságos használat terén a termékekben és pelenkákban több mint egy évtizede használják. Az abszorbens gélanyag szorosan kapcsolódik az adalékanyagokhoz, amelyeket széles körben használnak a kozmetikumok és az élelmiszer-feldolgozás területén.

Pelenkák tárolása

A pelenkákat olyan helyen kell tárolni, ahol védve vannak a szélsőséges hőmérsékletek és a páratartalom elöl, és távol az aromás termékektől. Javasoljuk a pelenkákat száraz helyen tárolni.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.