Pampers Premium Pants 5 (12-17 kg) Mega Box 80 db

  Pampers Premium Pants 5 (12-17 kg) Mega Box 80 db

  Száma: 1284347
  Nadrág pelenkák Premium Pants 5 Junior – 80 db A széles puha deréknek köszönhetően a gyermek minden mozgásához kényelmesen illeszkedik és segít megelőzni a kifolyást. Szárazon tartsa a baba bőrét 12 órán keresztül, hasonlóan, mint a szokványos pelenkáink. További információ
  12 490 Ft
  Piaci ár ÁFA-val együtt
  11 090 Ft
  138,63 Ft/darab
  -11%
  Forgalmazó: MALL

  Raktáron 5-nél több db

  Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
  Átvevőhelyek
   
  2021.6.16 prémium szállítással várhatóan
   
  2021.6.17 - 2021.6.21 standard szállítással várhatóan

  Száma: 1284347

  Leírás

  Termék leírása

  Minden nap új tapasztalattál lát el, amelyek segítenek a gyermek fejlődésében. Amikor a gyerekek elkezdenek járni, szükséges, hogy a pelenkáikban száraznak és kényelmesen érezzék magukat, mert minél kevésbé érzékeli a baba a pelenkát, annál inkább szabadon koncentrálhat a világ felfedezésére.

  Ezért hoztunk létre új Pampers Premium Care nadrágpelenkát, amelyet kifejezetten olyan gyerekeknek terveztek, akik már kezdenek járni:

  • A széles puha deréknek köszönhetően a gyermek minden mozgásához kényelmesen illeszkedik és segít megelőzni a kifolyást.
  • Szárazon tartsa a baba bőrét 12 órán keresztül, hasonlóan, mint a szokványos pelenkáink.
  • Könnyen cserélhető, mint a bugyi.

  Azt javasoljuk, hogy alkalmazd rögtön, amint a baba feláll, különösen nappal, amikor kicsi a legaktívabb.

  Nézd meg videónkat

  Pampers Premium Care Pants

  Hogyan kell használni a Pampers Premium Care Pants nadrágpelenkát?

  Tudjál meg többet

  Mikor kell pelenkát cserélni?

  Az első néhány hónapban a pelenkát akár 10-szer kell cserélni 24 órán belül. A pelenkát mindig ki kell cserélni, ha az nedves vagy piszkos. A baba általában (de nem mindig), tudatja veled. A szuper abszorbens pelenkáknál, mint a Pampers, csak akkor veszed észre, hogy nedves, amikor kitapintod a nedvszívó anyag csomósodásait.

  Néhány gyakori helyzet a pelenka cseréjénél:

  • Közvetlenül minden étkezés élőt, vagy után
  • Minden széklet után
  • Lefekvés élőt
  • Ha a baba felébred
  • Mielőtt kimész sétálni a gyermekkel.

  A pelenkázás művészete

  A Pampers pelenkák úgy vannak kialakítva, hogy alkalmazkodjanak a baba testéhez, és tökéletesen illeszkedjen a puha érzethez. A pelenka cseréjekor nem kell hajlítgatni, és igazgatni a derekát, vagy a mandzsettákat a lábak körül

  • A rögzítő szalagokat ragaszd párhuzamosan a derékkal és a képes rögzítési zónák középpontjára.
  • A képeket használd útmutatóként a rögzítő szalagok egyenletes ragasztásához.
  • Annak érdekében, hogy a rögzítő szalagok megőrizzék a ragasztási képességeiket, nem szabadna, hogy kapcsolatba kerüljenek olyan gyermektermékekkel, mint a hintőpor.

  Hogyan kell tisztítani a baba fenekét

  Minden Pampers gyermek törlőkendő segít eltávolítani a baktériumokat, még a fürdés után is. A pelenkázásnál mindig legyen kéznél, segítenek megőrizni a babát tisztán és védetten. Ha egy kislányt pelenkázol, mindig elölről hátrafelé kel törölni, hogy a lehető legkevesebb ürülék kerüljön a nemi szervei közelébe. Szintén alaposan tisztítsd meg az összes többi részét, mert a redők a nemi szervek körül rejthetnek vizelet maradványokat és szennyeződéseket.

  Pelenka dermatitis kezelése és megelőzése

  Vörös kiütés a gyermek fenekén pelenka dermatitist jelenthet. Ezt számos tényező okozhatja, köztük azt a tény, hogy a vizelet és a széklet sokáig maradt érintkezésben a bőrrel a két pelenka cseréje között, vagy az antibiotikumok szedése miatt. Amikor a baba elkezd szilárd étkezésre váltani, várj mindig néhány napot, mielőtt új étel fajtát adsz hozzá, és figyeld meg, hogy a bőrkiütéseket nem-e az étel okozza. Ha a babának pelenka dermatitissze van, tisztítsd meg óvatosan, de alaposan gyermek törlőkendővel az egész pelenka területét. Ugyancsak hasznos a bőrt levegőzni hagyni. Ha a bőrkiütés nem javul, vedd fel a kapcsolatot a gyermekednek orvosával.

  Hogyan találjuk meg a megfelelő pelenka méretét?

  Csakúgy, mint te, a gyerekek is az szeretik viselni, amiben jól érzik magukat. Olyan pelenka méretet válassz, amely nem fog felcsúszkálni, vagy lepotyogni a babának még akkor se, ha mászik, vagy játszik. Ez segít megelőzni az átázást. És ne feledd, hogy amikor nagyobb pelenkára váltsz, jobb abszorpciós kapacitása lesz.

  Biztonságos pelenkázás

  Vásárold a legkorszerűbb játékokat és végül is a gyerekek mindennel játszanak, ami a kezük útjába kerül – például még a pelenkával is. Ezért fontos, hogy a pelenka ott maradjon, ahová való a gyermeked fenekén. Ne engedd meg, hogy a gyermeked a pelenkát a szájába rakja. Dobj ki minden olyan pelenkát, ami elszakad vagy sérült, és olvasd el a figyelmeztetést minden csomagon.

  Tények a pelenka abszorbens anyagairól

  Az AGM egy abszorbens gélképző anyag, amelyet széles körben használnak a nedvszívó pelenkák feltöltésére. Teljesen normális, hogy időről időre megpillanthatsz egy kis gélt a bőrön, különösen akkor, ha erősen átázott a pelenka. A gél könnyen eltávolítható egy gyermek tisztító törlőkendővel, amellyel megtörlöd a gyermeked bőrét.

  Ez az anyag hosszú történelemmel bír a biztonságos használat terén a termékekben és pelenkákban több mint egy évtizede használják. Az abszorbens gélanyag szorosan kapcsolódik az adalékanyagokhoz, amelyeket széles körben használnak a kozmetikumok és az élelmiszer-feldolgozás területén.

  Pelenkák tárolása

  A pelenkákat olyan helyen kell tárolni, ahol védve vannak a szélsőséges hőmérsékletek és a páratartalom elöl, és távol az aromás termékektől. Javasoljuk a pelenkákat száraz helyen tárolni.

  * Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.