Pampers Splashers úszópelenka 5-6 (14+ kg) 10 db

Pampers Splashers úszópelenka 5-6 (14+ kg) 10 db

Száma: 1146641
Pampers Splashers 5–6 méret, 10 eldobható úszópelenka További információ
3 590 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
359 Ft/Darab
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

Száma: 1146641

Leírás

• Pampers Splashers eldobható úszópelenka: a medencében, strandon és az aquaparkban való pancsoláshoz • Az átlagos pelenkákkal ellentétben a Pampers úszópelenka nem duzzad meg a vízben: kényelmesen illeszkedik vizesen és szárazon egyaránt • A vízben nyújtott biztonságos védelem érdekében az úszópelenka dupla szivárgásgátló védőgátjai rásimulnak a baba lábára, és segítenek bent tartani annak tartalmát • 360 fokos körkörös derékgumírozással rendelkezik, aminek köszönhetően kényelmes, mint egy fürdőnadrág • A feltéphető oldalaknak köszönhetően az úszópelenka bármikor könnyen és gyorsan eltávolítható • A strandolást idéző mintázatnak köszönhetően pedig a valódi fürdőruhákra hasonlít

A Pampers Splashers eldobható úszópelenkának köszönhetően a kicsi vidáman pancsolhat. Az átlagos pelenkákkal ellentétben a Pampers úszópelenkája nem duzzad meg a vízben: kényelmesen illeszkedik vizesen és szárazon egyaránt. A vízben nyújtott biztonságos védelem érdekében a Pampers Splashers úszópelenka dupla szivárgásgátló védőgáttal rendelkezik. Ennek köszönhetően kényelmesen illeszkedve kisbabád lábaihoz elősegíti, hogy a szennyeződés a pelenkában maradjon. A Pampers Splashers eldobható úszópelenka ideális a medencében, strandon és az aquaparkban való pancsoláshoz. Csupán a Pampers Splashers rendelkezik 360 fokos körkörös derékgumírozással. Kényelmes, mint egy fürdőnaci, ugyanakkor könnyen feladható és levehető, még nedvesen is. A feltéphető oldalaknak köszönhetően a Pampers Splashers úszópelenka bármikor könnyen és gyorsan eltávolítható. A strandolást idéző mintázatnak köszönhetően pedig a valódi fürdőruhákra hasonlít. A Pampers Splashers úszópelenkának köszönhetően a kicsi vidáman pancsolhat a medencében.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.