AT4 EVOLUTION felakasztható pelenkázó pult
33 690 Ft
+ ingyen szállítás

felfüggeszthető pelenkázó pult az AT4 EVOLUTION öltözőasztal helyet takarít meg a helyiségben, és biztosítja a szükséges kényelmet a kicsi peluscseréje alatt. A pult lehajtható úgy, hogy nincs szükséged túl sok helyre, ha nem használod. Bükkfából készült. Teherbírása 11 kg.

AT4 pelenkázó pult, 2 polcos ESSENTIEL
26 390 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az AT4 ESSENTIEL pelenkázó pult két polccal rendelkezik ahol mindent, ami elengedhetetlen tárolhatsz, és magadnál tarthatod. Az újszülötteknek készült pult bükkfából készült. Praktikus kerekekkel, az egyszerűbb áthelyezés érdekében. A kerekek forognak, le is zárhatóak.

CAM Cambio Fürdetőállvány

CAM Cambio Fürdetőállvány

Értékelés: 4,2
40 490 Ft 39 190 Ft

Az olasz gyártmányú Cam Cambio fürdetőállvány letisztultságával megkönnyíti mind a babafürdetést, mind a pelenkázást. A görgős lábakon áthelyezhető multifunkciós, billenésmentes állvány pár könnyed mozdulattal szétnyitható és variálható kényelmes babakáddá vagy vidám, színes mintájú pelenkázóasztallá. A középen található erős polcon tárolhatjuk a szükséges kellékeket.

CAM asztal Idro baby
32 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális Idro baby pelenkázó pult káddal, mely egyenesen a kádra van felszerelve és nagyszerű segítség a baba higiéniás szükségleteinek elvégzésekor.

CAM Volare asztal

CAM Volare asztal

Értékelés: 4,2
28 690 Ft 26 290 Ft

A Volare praktikus pelenkázó pult egyetlen mozdulattal könnyedén átalakítható fürdőkáddal, ami a pelenkázó pult alatt van elrejtve. A pult mindemellett könnyedén összecsukható.