AT4 pelenkázó pult, 2 polcos, ESSENTIEL, bükkfa
17x

AT4 pelenkázó pult, 2 polcos ESSENTIEL

38 490 Ft
Utolsó darab!

Az AT4 ESSENTIEL pelenkázó pult két polccal rendelkezik ahol mindent, ami elengedhetetlen tárolhatsz, és magadnál tarthatod. Az újszülötteknek készült pult bükkfából készült. Praktikus kerekekkel, az egyszerűbb áthelyezés érdekében. A kerekek forognak, le is zárhatóak.

Forgalmazó: MALL
AT4 Pelenkázó szekrény ESSENTIEL LAKKMENTES BÜKK
3x

AT4 ESSENTIEL pelenkázó szekrény

55 490 Ft
Utolsó darab!

Praktikus ESSENTIEL pelenkázószekrény, az AT4 márkától, nagy nyitott polccal és ajtós tárolórekesszel az alján. A levehető pelenkázó pult lehetővé teszi, hogy a szekrényt akkor is a gyerekszobában tartsd, amikor a babának épp nincs szüksége pelenkázásra. Modern és ergonomikusan kialakított tárolóhely.

Forgalmazó: MALL
AT4 WEBABY SIMPLE pelenkázóasztal, FEHÉR
1x

AT4 WEBABY SIMPLE pelenkázóasztal

35 990 Ft
Utolsó darab!

Az AT4 praktikus WEBABY SIMPLE pelenkázóasztala nagy tároló polccal és kompakt méretekkel megkönnyíti a pelenkázást bármilyen helyiségben. A pelenkázóasztal semleges kialakítása bármilyen belső térbe illeszkedik. AT4 WEBABY SIMPLE pelenkázóasztal

Forgalmazó: MALL
AT4 Pelenkázó pult polccal CONFORT, LAKKOZOTT BÜKK

AT4 Pelenkázó pult polccal CONFORT

47 990 Ft

Az AT4 praktikus CONFORT pelenkázóasztala nagy tároló polccal és kompakt méretekkel megkönnyíti a pelenkázást bármilyen helyiségben. A pelenkázóasztal elegáns kialakítása bármilyen belső térbe illeszkedik. A további 2 polc hozzáadásának lehetőségével sokkal több helyet teremthetsz a legszükségesebb dolgok tárolására.

Forgalmazó: MALL
AT4 WEBABY Pelenkázó komód, fehér
5x

AT4 WEBABY Pelenkázó komód

56 490 Ft
Utolsó darab!

Az AT4 márka praktikus WEBABY Pelenkázó komódja három fiókkal és kivehető pelenkázó pulttal rendelkezik, mely megkönnyíti a csecsemő pelenkacseréjét és öltöztetését. A komód a pelenkázó pult nélkül is használható, így a gyerekszobában akkor is használható, ha a gyermek felnő.

Forgalmazó: MALL
AT4 WEBABY WEBABY Pelenkázó komód, fehér
4x

AT4 WEBABY Pelenkázó komód

54 490 Ft
Utolsó darab!

Az AT4 márka praktikus WEBABY Pelenkázó komódja nyitható ajtóval, polccal és kivehető pelenkázó pulttal rendelkezik, mely megkönnyíti a csecsemő pelenkacseréjét és öltöztetését. A komód a pelenkázó pult nélkül is használható, így a gyerekszobában akkor is használható, ha a gyermek felnő.

Forgalmazó: MALL
AT4 Pelenkázószekrény ESSENTIEL PLUS FEHÉR/BÜKK LAKKOZOTT

AT4 Pelenkázószekrény ESSENTIEL PLUS FEHÉR/BÜKK LAKKOZOTT

56 990 Ft

Praktikus ESSENTIEL Plus pelenkázószekrény, az AT4 márkától, nagy nyitott polccal és ajtós tárolórekesszel az alján. A levehető pelenkázó pult lehetővé teszi, hogy a szekrényt akkor is a gyerekszobában tartsd, amikor a babának épp nincs szüksége pelenkázásra. Modern és ergonomikusan kialakított tárolóhely.

Forgalmazó: MALL