XKKO pelenkázó, 50x70 - Álomfogók

Márka: XKKO Katalógus száma: 100040268675

Közvetlenül partnerünktől

XKKO pelenkázó, 50x70 - Álomfogók

Értékelni fogja a szövetváltó szőnyegeket az úton, az orvosnál, egy látogatáskor és otthon. Újracsomagoláskor pótolhatatlan tartozék. Mivel tömörek és könnyűek, mindig magával viheti őket. A biztonság kedvéért javasoljuk, hogy szennyeződés esetén legyen legalább két párna a tartalék kihúzásához. További információ

3970

3 970 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100040268675

Leírás

Termékleírás

Az XKKO váltószőnyegek kétoldalasak Kívül egy át nem eresztő poliészter réteg van, poliuretán bevonattal. Mivel a belső réteg, amellyel a babád érintkezik, kiválasztottuk azt az anyagot, amelyet nagyszerű bambusz muszlin törülközőnkhöz használunk. Egyéb információk. – Darabszám: 1db -Méret: 50×70cm -Súly: 145 gr./db -összetétel: 100% poliészter, PUL bevonattal, 70% viszkóz (bambusz) / 30% pamut, -Bélés: 100% poliészter (gyapjú) -Szövési módszer: szövet / üreges szövés Termékápolás Az első használat előtt mossa le. Mosás közben ne használjon öblítőt, mert ez csökkenti a termék nedvszívó képességét. Javasoljuk a szokásos mosószerek használatát. A szappan és a szappan iszapja jelentősen csökkentheti a termék nedvszívó képességét, és károsíthatja a mosógépet. Ha szükséges, valamint az alak- és méretváltozások elkerülése érdekében javasoljuk, hogy minden mosás után könnyedén húzza vissza a terméket az eredeti formájához és méreteihez. Nem ajánlott szárítani szárítógépben. Ne szárítsa szárítógépben. Ne fehérítsen kémiailag, ne vasaljon Minősített termék Az XKKO pelenkázók rendelkeznek a Minisztérium rendeletében előírt tanúsítvánnyal A Cseh Köztársaság egészsége 84/2001. Sz. a 3 év alatti gyermekek számára előírt termékekre vonatkozó követelmények megállapításáról. Ezenkívül az XKKO pelenkázók a szokásosnál magasabb teszteken estek át, és megkapták a cseh minőségi / garantált minőségi minőséget.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.