Cilio Piknik kosár

Cilio Piknik kosár

Értékelés: 4,5
20 990 Ft 15 990 Ft

Kiárusítás

Cilio 2 személyes piknik kosár, mely nélkülözhetetlen kiegészítője egy nyári kirándulásnak. A kosár teljesen felszerelt, evőeszközöket, üveg poharakat, kerámia tányérokat tartalmaz. Ideális nászajándéknak is!

Cilio Bellano Piknik kosár

Cilio Bellano Piknik kosár

Értékelés: 3
27 990 Ft 23 790 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Cilio Bellano piknik kosár elengedhetetlen kelléke nyári kirándulásainak. Mindent magával vihet, amire csak szüksége lehet vidéki pihenése során. Található benne egy belső thermo doboz, így nem fog kihűlni az étel, vagy éppen felmelegedni a hűs üdítő az utazás alatt. Stílusos megjelenést biztosít és fogantyújának segítségével használata nagyon kényelmes. A kosár teljesen felszerelt, 2 főre elegendő tányér, pohár, evőeszköz és ruhaszalvéta taláható benne.

Cilio Piknik kosár Melano
36 987 Ft 22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű két személyes piknik kosár, amit a romantikus kirándulásokhoz terveztek. Az evőeszközök és a tányérok mellett dugóhúzót és két poharat is tartalmaz. Előnyös hűtő rekesszel is rendelkezik.

Cilio Paradiso Piknik kosár

Cilio Paradiso Piknik kosár

Értékelés: 3,5
34 990 Ft 29 690 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Cilio Paradiso piknik kosár elengedhetetlen kelléke nyári kirándulásainak. Mindent magával vihet, amire csak szüksége lehet vidéki pihenése során. Található benne egy kivehető belső thermo doboz, így nem fog kihűlni az étel, vagy éppen felmelegedni a hűs üdítő az utazás alatt. Stílusos megjelenést biztosít és vállpántjának segítségével használata nagyon kényelmes. A kosár teljesen felszerelt, 2 főre elegendő tányér, pohár, evőeszköz és ruhaszalvéta taláható benne.

Cilio Piknik kosár világos-38%
53 990 Ft 32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Cilio – ez a stílusos 4 személyes piknik kosár pótolhatatlan segítőtárs lesz az összes kirándulásotokon. A kosárban 4 kés, 4 villa, 4 kanál, 4 pohár és 4 kerámia tányér található.

Cilio Varese Piknik kosár

Cilio Varese Piknik kosár

Értékelés: 3
40 490 Ft 34 390 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Cilio Varese piknik kosár elengedhetetlen kelléke egy nyári családias kirándulásnak. Mindent magával vihet, amire csak szüksége lehet vidéki pihenése során. Stílusos megjelenést biztosít és vállpántjának, illetve fogantyújának segítségével használata nagyon kényelmes. A kosár teljesen felszerelt, 4 főre elegendő porcelán tányér, műanyag pohár, evőeszköz és ruhaszalvéta taláható benne.

Cilio Cosmo 155105 Piknik kosár
39 990 Ft 33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Cilio Cosmo 155105 Piknik kosár. Elengedhetetlen kelléke egy nyári családias kirándulásnak. Mindent magával vihet, amire csak szüksége lehet vidéki pihenése során. A kosár teljesen felszerelt, 4 főre elegendő porcelán tányér, műanyag pohár és evőeszköz is taláható benne.

Be Nomad Piknik hátizsák kék
21 013 Ft 14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű és kidolgozású hátizsák, amiben minden megtalálsz természetben való piknikezéshez. A BeNomad piknik hátizsák gazdagon felszerelt négy személy számára.

Be Nomad Piknik hátizsák SEP120
25 388 Ft 21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Modern textil hátizsák, ami piknik felszerelést rejt magában négy személy számára. A tartozékok ügyes elrendezésének köszönhetően jut hely az ételek és italok számára is, amiket te megad választhatsz ki.

Be Nomad Piknik hátizsák fekete
21 013 Ft 14 990 Ft

A BeNomad piknik hátizsák gazdagon felszerelt négy személy számára. Kiváló minőségű és kidolgozású hátizsák, amiben minden megtalálsz természetben való piknikezéshez.

Be Nomad Piknik hátizsák SEP119
16 638 Ft 12 490 Ft

Modern textil hátizsák, ami piknik felszerelést rejt magában két személy számára. A tartozékok ügyes elrendezésének köszönhetően jut hely az ételek és italok számára is, amiket te megad választhatsz ki.

Cilio Piknik kosár Laveno

Cilio Piknik kosár Laveno

Értékelés: 4,5
46 190 Ft 32 790 Ft
+ ingyen szállítás

Piknik kosár, ami ideális családi kirándulásokra, és együtt töltött baráti pillanatokra. A kosár négy ember számára van feltöltve evőeszközökkel, tányérokkal, poharakkal, egy dugóhúzót is tartalmaz és egy hűtőrésszel is el van látva.

Cilio Cernobbio Piknik kosár
41 490 Ft 30 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Cilio Cernobbio 2 személyes piknik kosár elengedhetetlen kelléke a nyári kirándulásainak. Mindent magával vihet, amire csak szüksége lehet vidéki pihenése során. Található benne egy belső thermo táska, így nem fog kihűlni az étel, vagy éppen felmelegedni a hűs üdítő az utazás alatt. Stílusos megjelenést biztosít és fogantyújának segítségével használata nagyon kényelmes. A kosár teljesen felszerelt, 2 főre elegendő tányér, pohár, evőeszköz taláható benne.

Cilio Piknik kosár Cellina, krémszínű
81 125 Ft 76 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kétszintes piknik kosár a Cilio márkától, amiben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet egy szabadtéri étkezéskor, 4 személy számára. A kosár alap evőeszközöket, porcelán tányérokat, műanyag poharakat, anyag szalvétákat és kivehető hűtőtáskát tartalmaz az ételek hidegen tartására.