Tatonka CARE BARELL
8 090 Ft

Bezárható neszesszer nem-áteresztő anyagból, akasztóval és lehetőségek egész sorával. Törhetetlen tükör, szellős zseb illetve szükség esetére akasztó. Borotválkozási készlettel és krémekkel feltöltve kapható. A Tatonka CARE BARREL tehát bő kínálattal érkezik, mindezt alacsony súly és minőségi kidolgozás mellett.

OSPREY Ultralight Washbag Zip
10 990 Ft

Az Osprey Ultralight Washbag egy higiénikus táska a legfontosabb dolgokra utazáshoz, hogyha helyet akarsz spórolni. A táska teljesen kinyitható és felakasztható az akasztóval, lehetővé téve 3 külön zsebbel ellátott panel használatát. A beépített tükör szintén hasznos.

Lifeventure Wash Holdall blue
11 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lifeventure Wash Holdall blue táska bármilyen higiéniai eszközhöz ,** lekapcsolható belső tükörrel**. A táskának egy fő és két oldalsó cipzáras zsebe van.

Tatonka One Day
3 690 Ft

Stílusos neszesszer. A Tatonka One Day ideális rövidebb kirándulásokra és utazáshoz. A táskába elfér minden fontos dolog, és az összekoszolódásuktól sem kell aggódnod. A belső rész fel van osztva és az alja párnázott.

Albi Tároló tok - Rebel
1 400 Ft

Neoprenový penál na tužky či šminky se zapínáním na zip. Vybrat si můžete z veselých designů.

Lifeventure Wash Holdall grey
13 935 Ft 11 690 Ft

Felakasztható LifeVenture Wash Holdall toalett táska helytakarékos elrendezéssel, átlátszó hálós zsebbel, oldalsó és hátsó zsebbel, kivehető tükörrel és fém kampóval a felakasztáshoz.