Dermacol Duo arcpirosító (Blusher Duo) 8,5 g-29%
1 210 Ft

850 Ft

Akció

Elegáns arcpirosító, amely természetes és egészséges megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek. Nagyon könnyen  használható, egyesül az azcbőr árnyalatával.  Az élénkító színek varázslatos színkombinációja, amely tökéletes megjelenést biztosít. Minden bőrtípusra (zsíros arcbőrre is) alkalmazható.


Alcina Briliáns arcpirosító (Brilliant Blush) 10 g
6 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A ragyogó blush természetes színt és egészséges érintést biztosít. Optimális árnyalatok a többszínű összetételnek köszönhetően. Blush három árnyalattal egyben. Ez az első osztályú elpirulás tökéletesen tónusú bőrt biztosít, azonnal friss és fényes megjelenéssel.


Art Deco Arcpirosító (Blusher) 5g
2 770 Ft

Púder elidegeníthetetlen része a mágneses mezőbe! Számos árnyalatok, élénk színek és tartós textúra a tökéletes megjelenés! A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit.


Bourjois Duó 2 g
3 830 Ft

Duo-kontúrsárgás, amely kiemeli és sugároz minden bőrt.


Clinique Blushing Blush púder állagú pirosító (Powder Blush) 6 g
8 520 Ft

Bársonyos por pirosító könnyen alkalmazható, és tökéletesen tapad a bőrhöz a arccsont létrehozni tökéletesen természetes árnyékot. Friss színek különböző intenzitású árnyalatok meghosszabbodik és a vágott ecset pontos használatot. Készítmény olaj nélkül.


Dermacol DUO csipkés mintázatú arcpirosító (Duo Blusher) 8,5 g-30%
1 800 Ft

1 260 Ft

Akció

Elegáns púder ad arcodról természetes színező és egészséges megjelenését. Nagyon könnyű alkalmazni, és tökéletesen illik a bőrt. Az okos színkombináció bőrfehérítő csodálatosan modellezett arca tökéletesen. Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az olajos.


Guerlain Arcpirosító  Rose Aux Joues (Blush Tendre) 6,5 g
8 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Rose Aux Joues púderfesték megvilágítja a bőrt, egyesül és természetes hangot ad. Egy lökettel a bőr egészséges és friss megjelenést kap. Ez egy praktikus kefe a könnyű és pontos alkalmazáshoz.


Helena Rubinstein (Wanted Blush) 5 g
14 860 Ft

A kompakt blushing felszabadítja a természetes szépségét. Ez segít az arcod modellezésében és megvilágításában. Egy friss és fiatalos megjelenés, ez a pír segíteni fog!.


Loreal Paris Arcpirosító (Blush Accord Parfait) 5 g
2 980 Ft

Pirulás azonnal bôrének tökéletes funkciók és kiemeli arccsontja. Könnyen alkalmazható és nagyon puha és ragadós a bőr textúrája kapunk egy rendkívül kifinomult és egyúttal természetes megjelenés, amely tökéletesen tartja a nap folyamán. Blush van szerelve egy kefével könnyen smink, profi szinten.


MAC (Powder Blush) 6 g
8 650 Ft

8 050 Ft

Akció

A Powder Blush Powder Blush segítségével egészséges megjelenést kölcsönöz az arca, és tökéletes a sminkje. Rendkívül finom textúrája nagyon könnyen alkalmazható és tökéletesen illeszkedik a bőréhez. Különleges formulációk és egyedülálló színes pigmentek biztosítják a kitartást a nap folyamán.


MAC (Powder Blush Refill) 6 g
7 320 Ft

6 810 Ft

Akció

A tökéletes blush, amit te és szeretteid szeretnek! Könnyen alkalmazható, és a textúrája könnyen alkalmazható a bőrre, így természetes megjelenést kölcsönöz az egész napnak.


MAC (Powder Blush Refill) 6 g
6 650 Ft

6 180 Ft

Akció

A tökéletes blush, amit te és szeretteid szeretnek! Könnyen alkalmazható, és a textúrája könnyen alkalmazható a bőrre, így természetes megjelenést kölcsönöz az egész napnak. .


Makeup Revolution (Blushing Hearts - Bursting with love) 10 g
1 980 Ft

Próbáljon meg egy hármas 3D-s pirulát szenvedélyes gyöngy árnyalattal. Ez kombinálja a három árnyalatot, amelyek együttesen tökéletes hangot alkotnak. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös árnyalatot biztosít.


Makeup Revolution (Hearts Blusher Blushing Heart) 10 g
3 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Itt található minden egyéb, angyali arc! Próbálja hármas 3D pír és nyitott szívvel. Felfedi a rejtett szenvedély és a nőiesség a gyöngyház barack, lila és rózsaszín.


Maybelline Arcpirosító  Fit Me! (Blush) 5 g
2 660 Ft

Újdonság

Az új Fit Me blush tökéletes, hogy kiegészítse a megjelenését. Ez egy aranyos vörös arcot ad, és olyan egészséges bőrre. A finom kompozíciónak köszönhetően kellemesen alkalmazzák őket. Próbálja ki az új Fit Me-t Maybelline New Yorkból!.


Maybelline (Matte Blush) 6 g
1 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ha egészséges és természetes megjelenést szeretne elérni, akkor a tompa, krémes blush a legjobb választás. R egy nagyon pigmentált, erősen pigmentált, krémes, porszerű festék, amely tökéletes színt ad a szexi megjelenéshez. .


Shiseido InnerGlow CheekPowder élénkítő arcpirosító 4 g
9 410 Ft

Az InnerGlow CheekPowder egy szelíd és természetes módja az arc színezésének és az arcvonások fokozásának és fokozásának. Könnyen felhordja és könnyen összekeveri a bőrt, krémes konzisztenciája biztosítja a színtelítettséget. Az eredmény gyönyörűen megvilágított bőr, de természetes hatású.


Shiseido Whipped Powder Blush arcpirosító 5 g
9 150 Ft

Shiseido Whipped Powder Blush egy luxus kozmetikai termék, amely áttörő Air Fusion technológiát alkalmaz, hogy tökéletes keverést biztosítson a bőrrel. Ennek az űrlapnak a következetessége szó szerint felvert, ultra könnyű por alakul ki finom és matt kivitelezéssel, amely akár 8 óráig is tarthat.


Sisley Phyto-Blush Éclat (Blush) 7 g
18 380 Ft

16 540 Ft

Akció

A fényes blush egészséges színeket és természetes megjelenést kölcsönöz a bőrének. A puha textúra és a selyemszerkezet hosszú távú hatást biztosít. Két színben a rózsa alkalmazkodik a bőr minden árnyalatához, és a legigényesebbek számára is fényűző megjelenést kölcsönöz.