Clinique Blushing Blush púder állagú pirosító (Powder Blush) 6 g
8 970 Ft 7 860 Ft

Bársonyos por pirosító könnyen alkalmazható, és tökéletesen tapad a bőrhöz a arccsont létrehozni tökéletesen természetes árnyékot. Friss színek különböző intenzitású árnyalatok meghosszabbodik és a vágott ecset pontos használatot. Készítmény olaj nélkül.

By Terry Blush Terrybly Densiliss (Blush) 6 g
16 970 Ft

Terrybly Densiliss fényesebb és fiatalosabb megjelenést biztosít a bőrnek. Minden bőrtípusra vonatkozik. Az eredmény elengedhetetlen bőr, fiatalult és sugárzó.

Dior Rouge Blush hosszan tartó pigmentált arcpirosító 6,7 g
12 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hosszan tartó, intenzíven pigmentált arcpirosító gyengéd árnyalatot ad a bőrnek, élénkítő hatású, javítja és kihangsúlyozza az arcvonásokat és egészséges megjelenész kölcsönöz az arcbőrnek.

Dermacol DUO csipkés mintázatú arcpirosító (Duo Blusher) 8,5 g
1 910 Ft

Elegáns arcpirosító - természetes színt és egészséges megjelenését kölcsönöz.  Egyszerű alkalmazás, tökéletesen eggyéválik az arcbőrrel.  Az okosan összeválogatott színkombináció csodálatosan megjelenész kölcsönöz. Minden bőrtípusra alkalmazható.

Art Deco Arcpirosító (Blusher) 5g
2 960 Ft

Púder elidegeníthetetlen része a mágneses mezőbe! Számos árnyalatok, élénk színek és tartós textúra a tökéletes megjelenés! A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit.

Bourjois Duo Blush 2,4 g
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Duo-kontúrsárgás, amely kiemeli és sugároz minden bőrt.

Dermacol Blush & Glow krémes arcpirosító (Healthy Glow Cream Blush) 6,5 g
2 820 Ft

A krémes állagú Blush & Glow arcpirosító gyorsan és egyszerűen alkalmazható, összetételének köszönhetően gyorsan alkalmazkodik a bőrhöz. Minden bőrtípusra használható, ennek köszönhetően egész nap fényes és egészséges megjelenést biztosít. Praktikus csomagolásával bárhova magával viheti.

Loreal Paris Arcpirosító (Blush Accord Parfait) 5 g-20%
3 190 Ft 2 530 Ft

Akció

Pirulás azonnal bôrének tökéletes funkciók és kiemeli arccsontja. Könnyen alkalmazható és nagyon puha és ragadós a bőr textúrája kapunk egy rendkívül kifinomult és egyúttal természetes megjelenés, amely tökéletesen tartja a nap folyamán. Blush van szerelve egy kefével könnyen smink, profi szinten.

MAC (Powder Blush) 6 g-30%
9 110 Ft 6 370 Ft

Kiárusítás

A Powder Blush Powder Blush segítségével egészséges megjelenést kölcsönöz az arca, és tökéletes a sminkje. Rendkívül finom textúrája nagyon könnyen alkalmazható és tökéletesen illeszkedik a bőréhez. Különleges formulációk és egyedülálló színes pigmentek biztosítják a kitartást a nap folyamán.

MAC (Powder Blush Refill) 6 g-56%
7 700 Ft 3 340 Ft

Kiárusítás

A tökéletes blush, amit te és szeretteid szeretnek! Könnyen alkalmazható, és a textúrája könnyen alkalmazható a bőrre, így természetes megjelenést kölcsönöz az egész napnak.

MAC (Powder Blush Refill) 6 g-29%
7 000 Ft 4 910 Ft

Kiárusítás

A tökéletes blush, amit te és szeretteid szeretnek! Könnyen alkalmazható, és a textúrája könnyen alkalmazható a bőrre, így természetes megjelenést kölcsönöz az egész napnak. .

Makeup Revolution (Blushing Hearts - Bursting with love) 10 g
2 090 Ft

Próbáljon meg egy hármas 3D-s pirulát szenvedélyes gyöngy árnyalattal. Ez kombinálja a három árnyalatot, amelyek együttesen tökéletes hangot alkotnak. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös árnyalatot biztosít.

Makeup Revolution (Blushing Hearts - Iced Hearts) 10g
2 090 Ft

Tapasztalja meg a hármas 3D-s elpirulást szenvedélyes gyöngy árnyalattal. Három színárnyalatot kombinál, hogy tökéletes hangot hozzon létre. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös színt adva.

Maybelline Arcpirosító  Fit Me! (Blush) 5 g-20%
2 800 Ft 2 240 Ft

Akció

Az új Fit Me blush tökéletes, hogy kiegészítse a megjelenését. Ez egy aranyos vörös arcot ad, és olyan egészséges bőrre. A finom kompozíciónak köszönhetően kellemesen alkalmazzák őket. Próbálja ki az új Fit Me-t Maybelline New Yorkból!.

Maybelline Matt krémes ajakrúzs (Matte Blush) 6 g-19%
2 090 Ft 1 680 Ft

Akció

Ha egészséges és természetes megjelenést szeretne elérni, akkor a tompa, krémes blush a legjobb választás. R egy nagyon pigmentált, erősen pigmentált, krémes, porszerű festék, amely tökéletes színt ad a szexi megjelenéshez. .

Pupa (Luminys Baked All Over Illuminating Blush-Powder) 9 g
7 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Pupa márkától származó ragyogó Pupa elfedi összesen 4 színárnyalatot, hogy elragadja az egyedi és természetes bőrszíneket. Használhatja őket egyedileg, vagy kombinálhatja őket. Friss megjelenést kölcsönöz a bőrnek, felderíti és formálja. .

Shiseido InnerGlow CheekPowder élénkítő arcpirosító 4 g-26%
9 960 Ft 7 350 Ft

Akció

Az InnerGlow CheekPowder egy szelíd és természetes módja az arc színezésének és az arcvonások fokozásának és fokozásának. Könnyen felhordja és könnyen összekeveri a bőrt, krémes konzisztenciája biztosítja a színtelítettséget. Az eredmény gyönyörűen megvilágított bőr, de természetes hatású.

Shiseido Whipped Powder Blush arcpirosító 5 g-26%
9 670 Ft 7 140 Ft

Akció

Shiseido Whipped Powder Blush egy luxus kozmetikai termék, amely áttörő Air Fusion technológiát alkalmaz, hogy tökéletes keverést biztosítson a bőrrel. Ennek az űrlapnak a következetessége szó szerint felvert, ultra könnyű por alakul ki finom és matt kivitelezéssel, amely akár 8 óráig is tarthat.

Sisley Phyto-Blush Éclat (Blush) 7 g
19 340 Ft 17 410 Ft

A fényes blush egészséges színeket és természetes megjelenést kölcsönöz a bőrének. A puha textúra és a selyemszerkezet hosszú távú hatást biztosít. Két színben a rózsa alkalmazkodik a bőr minden árnyalatához, és a legigényesebbek számára is fényűző megjelenést kölcsönöz.