Alcina Briliáns arcpirosító (Brilliant Blush) 10 g
6 990 Ft 6 490 Ft

A ragyogó blush természetes színt és egészséges érintést biztosít. Optimális árnyalatok a többszínű összetételnek köszönhetően. Blush három árnyalattal egyben. Ez az első osztályú elpirulás tökéletesen tónusú bőrt biztosít, azonnal friss és fényes megjelenéssel.

Arcpirosító The Blush Of Roses Luminous Cheek 5 g
23 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A The Blush Of Roses Luminous Cheek arcpirosító egyetlen ecsetvonással kihangsúlyozza az arcát. Tápláló és bársonyosan puha érzés – ennek az arcpirosítónak az eredménye. Olyan nőknek tervezték, akik természetes élénk rózsaszín árnyalatot szeretnének elérni az arcukon.

Art Deco Arcpirosító  (Blush Couture) 9 g
10 080 Ft 7 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A korlátozott kiadású arcpirosító 3 megfelelő árnyalatot tartalmaz, kissé csillogó gyöngyházhatással és keveréssel az optimális színárnyalat elérése érdekében.

Art Deco Arcpirosító (Blusher) 5g
3 060 Ft 2 880 Ft

Púder elidegeníthetetlen része a mágneses mezőbe! Számos árnyalatok, élénk színek és tartós textúra a tökéletes megjelenés! A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit.

Art Deco Bronzing Blush Good Vibes 10 g kétszínű arcpúder
10 950 Ft

A Bronzing Blush Good Vibes kétszínű arcpúder limitált kiadású. A csillámos két lágy szín bőrét egészségesen kinéző orcával élénkéti fel. Az apró gyöngyházszínű részecskék finom végűek. Az arcpúder parabének és parfümök nélküli, és modern design-ban is rendelhető. .

By Terry Blush Terrybly Densiliss (Blush) 6 g
18 510 Ft 17 440 Ft

Terrybly Densiliss fényesebb és fiatalosabb megjelenést biztosít a bőrnek. Minden bőrtípusra vonatkozik. Az eredmény elengedhetetlen bőr, fiatalult és sugárzó.

Clarins Arcpirosító Blush Joli Blush 5 g
13 790 Ft 13 060 Ft

Csodálatos, hosszú élettartamú elpirulás a speciális, erős rögzítőhatású pigmenteknek köszönhetően, egy ecsetvonással hangsúlyozza az arcát. .

Clarins Púderes arcpirosító Joli (Blush) 5 g
13 450 Ft 12 150 Ft

A Joli Blush arcpirosító a Clarins korlátozott kiadásából alkalmas minden bőrtípusra. Segítségével teljesen ellenállhatatlan sminket készíthet el – nagyon puha, levegős, lágy, könnyű por textúrája tökéletesen beleolvad a bőrbe. Az eredmény tartós, természetes eredmény, egységes szín és sima bőr.

Clinique Blushing Blush púder állagú pirosító (Powder Blush) 6 g
9 350 Ft 9 020 Ft

Bársonyos por pirosító könnyen alkalmazható, és tökéletesen tapad a bőrhöz a arccsont létrehozni tökéletesen természetes árnyékot. Friss színek különböző intenzitású árnyalatok meghosszabbodik és a vágott ecset pontos használatot. Készítmény olaj nélkül.

Dermacol Blush & Glow krémes arcpirosító (Healthy Glow Cream Blush) 6,5 g
2 910 Ft 2 650 Ft

A krémes állagú Blush & Glow arcpirosító gyorsan és egyszerűen alkalmazható, összetételének köszönhetően gyorsan alkalmazkodik a bőrhöz. Minden bőrtípusra használható, ennek köszönhetően egész nap fényes és egészséges megjelenést biztosít. Praktikus csomagolásával bárhova magával viheti.

Dermacol DUO csipkés mintázatú arcpirosító (Duo Blusher) 8,5 g
1 980 Ft 1 480 Ft

Elegáns arcpirosító - természetes színt és egészséges megjelenését kölcsönöz.  Egyszerű alkalmazás, tökéletesen eggyéválik az arcbőrrel.  Az okosan összeválogatott színkombináció csodálatosan megjelenész kölcsönöz. Minden bőrtípusra alkalmazható.

Dior Rouge Blush hosszan tartó pigmentált arcpirosító 6,7 g
13 660 Ft 12 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hosszan tartó, intenzíven pigmentált arcpirosító gyengéd árnyalatot ad a bőrnek, élénkítő hatású, javítja és kihangsúlyozza az arcvonásokat és egészséges megjelenész kölcsönöz az arcbőrnek.

I Heart Revolution (Blushing Hearts - Bursting with love) 10 g
2 560 Ft 2 150 Ft

Próbáljon meg egy hármas 3D-s pirulát szenvedélyes gyöngy árnyalattal. Ez kombinálja a három árnyalatot, amelyek együttesen tökéletes hangot alkotnak. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös árnyalatot biztosít.

I Heart Revolution (Blushing Hearts - Iced Hearts) 10g
2 260 Ft 2 110 Ft

Tapasztalja meg a hármas 3D-s elpirulást szenvedélyes gyöngy árnyalattal. Három színárnyalatot kombinál, hogy tökéletes hangot hozzon létre. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös színt adva.

Loreal Paris Arcpirosító (Blush Accord Parfait) 5 g
3 290 Ft 2 960 Ft

Pirulás azonnal bôrének tökéletes funkciók és kiemeli arccsontja. Könnyen alkalmazható és nagyon puha és ragadós a bőr textúrája kapunk egy rendkívül kifinomult és egyúttal természetes megjelenés, amely tökéletesen tartja a nap folyamán. Blush van szerelve egy kefével könnyen smink, profi szinten.

MAC (Powder Blush Refill) 6 g-51%
7 280 Ft 3 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tökéletes blush, amit te és szeretteid szeretnek! Könnyen alkalmazható, és a textúrája könnyen alkalmazható a bőrre, így természetes megjelenést kölcsönöz az egész napnak. .

MAC Sheertone Blush 6 g arcpirosító
9 200 Ft

Sheertone Blush luxus arcpirosító púder Arcának gyönyörűen finom, természetes színt és egészséges megjelenést kölcsönöz. Limitált kiadás.

Max Factor Gél arcpirosító (Miracle Sheer Blush) 8 g
3 350 Ft 3 220 Ft

A botban lévő elpirulás könnyű textúrájú, könnyen felhordható, kiválóan terjeszthető és 3 árnyalatban kapható. A krémes textúra, porfestékkel lehetővé teszi a smink intenzitását. A praktikus bot formátum ideális az utazáshoz.

Maybelline Arcpirosító  Fit Me! (Blush) 5 g
2 910 Ft 2 500 Ft

Az új Fit Me blush tökéletes, hogy kiegészítse a megjelenését. Ez egy aranyos vörös arcot ad, és olyan egészséges bőrre. A finom kompozíciónak köszönhetően kellemesen alkalmazzák őket. Próbálja ki az új Fit Me-t Maybelline New Yorkból!.

Shiseido InnerGlow CheekPowder élénkítő arcpirosító 4 g
10 370 Ft 7 200 Ft

Az InnerGlow CheekPowder egy szelíd és természetes módja az arc színezésének és az arcvonások fokozásának és fokozásának. Könnyen felhordja és könnyen összekeveri a bőrt, krémes konzisztenciája biztosítja a színtelítettséget. Az eredmény gyönyörűen megvilágított bőr, de természetes hatású.

Shiseido Whipped Powder Blush arcpirosító 5 g
10 080 Ft 9 230 Ft

Shiseido Whipped Powder Blush egy luxus kozmetikai termék, amely áttörő Air Fusion technológiát alkalmaz, hogy tökéletes keverést biztosítson a bőrrel. Ennek az űrlapnak a következetessége szó szerint felvert, ultra könnyű por alakul ki finom és matt kivitelezéssel, amely akár 8 óráig is tarthat.

Sisley Phyto-Blush Éclat (Blush) 7 g
20 160 Ft 16 450 Ft

A fényes blush egészséges színeket és természetes megjelenést kölcsönöz a bőrének. A puha textúra és a selyemszerkezet hosszú távú hatást biztosít. Két színben a rózsa alkalmazkodik a bőr minden árnyalatához, és a legigényesebbek számára is fényűző megjelenést kölcsönöz.

Treat Me Sweet (Powder Blush) 6 g
2 750 Ft

A púderes púder természetes rózsaszín színt ad, és másodpercek alatt hangsúlyozza az arcvonásait és arcvonását. Válassza ki, mi a stílusa jobban megfelel, legyen az szelíd vagy megkülönböztető. Alkalmazza a szükséges rózsaszín réteget. Beleszeretni fogsz e szőke lányhoz!.