Dermacol Duo arcpirosító (Blusher Duo) 8,5 g
1 210 Ft

Akció

Elegáns arcpirosító, amely természetes és egészséges megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek. Nagyon könnyen  használható, egyesül az arcbőr árnyalatával.  Az élénkító színek varázslatos színkombinációja, amely tökéletes megjelenést biztosít. Minden bőrtípusra (zsíros arcbőrre is) alkalmazható.


Sisley Phyto-Blush Éclat (Blush) 7 g-23%
18 450 Ft

14 110 Ft

Akció

A fényes blush egészséges színeket és természetes megjelenést kölcsönöz a bőrének. A puha textúra és a selyemszerkezet hosszú távú hatást biztosít. Két színben a rózsa alkalmazkodik a bőr minden árnyalatához, és a legigényesebbek számára is fényűző megjelenést kölcsönöz.


Shiseido InnerGlow CheekPowder élénkítő arcpirosító 4 g
9 480 Ft

8 530 Ft

Akció

Az InnerGlow CheekPowder egy szelíd és természetes módja az arc színezésének és az arcvonások fokozásának és fokozásának. Könnyen felhordja és könnyen összekeveri a bőrt, krémes konzisztenciája biztosítja a színtelítettséget. Az eredmény gyönyörűen megvilágított bőr, de természetes hatású.


Shiseido Whipped Powder Blush arcpirosító 5 g
9 220 Ft

8 300 Ft

Akció

Shiseido Whipped Powder Blush egy luxus kozmetikai termék, amely áttörő Air Fusion technológiát alkalmaz, hogy tökéletes keverést biztosítson a bőrrel. Ennek az űrlapnak a következetessége szó szerint felvert, ultra könnyű por alakul ki finom és matt kivitelezéssel, amely akár 8 óráig is tarthat.


MAC (Powder Blush) 6 g
8 680 Ft

8 080 Ft

Akció

A Powder Blush Powder Blush segítségével egészséges megjelenést kölcsönöz az arca, és tökéletes a sminkje. Rendkívül finom textúrája nagyon könnyen alkalmazható és tökéletesen illeszkedik a bőréhez. Különleges formulációk és egyedülálló színes pigmentek biztosítják a kitartást a nap folyamán.


Clinique Blushing Blush púder állagú pirosító (Powder Blush) 6 g
8 550 Ft

8 010 Ft

Akció

Bársonyos por pirosító könnyen alkalmazható, és tökéletesen tapad a bőrhöz a arccsont létrehozni tökéletesen természetes árnyékot. Friss színek különböző intenzitású árnyalatok meghosszabbodik és a vágott ecset pontos használatot. Készítmény olaj nélkül.


MAC (Powder Blush Refill) 6 g
7 340 Ft

6 830 Ft

Akció

A tökéletes blush, amit te és szeretteid szeretnek! Könnyen alkalmazható, és a textúrája könnyen alkalmazható a bőrre, így természetes megjelenést kölcsönöz az egész napnak.


Dr. Hauschka Duo arcpirosító (Blush Duo) 5,7 g
7 160 Ft

6 450 Ft

Akció

A porszerű pír természetes színt és egészséges érintést biztosít az arcodnak. Nagyon könnyen alkalmazható és tökéletesen illeszkedik a bőrhöz. Az árnyalatok kombinációja, amelyek mesésen formálják az arcot a tökéletességre.


MAC (Powder Blush Refill) 6 g
6 680 Ft

6 210 Ft

Akció

A tökéletes blush, amit te és szeretteid szeretnek! Könnyen alkalmazható, és a textúrája könnyen alkalmazható a bőrre, így természetes megjelenést kölcsönöz az egész napnak. .


Alcina Briliáns arcpirosító (Brilliant Blush) 10 g
6 410 Ft

5 470 Ft

Akció

A ragyogó blush természetes színt és egészséges érintést biztosít. Optimális árnyalatok a többszínű összetételnek köszönhetően. Blush három árnyalattal egyben. Ez az első osztályú elpirulás tökéletesen tónusú bőrt biztosít, azonnal friss és fényes megjelenéssel.


Bourjois Duó 2 g-19%
3 860 Ft

3 090 Ft

Akció

Duo-kontúrsárgás, amely kiemeli és sugároz minden bőrt.


Art Deco Arcpirosító (Blusher) 5g
2 790 Ft

2 470 Ft

Akció

Púder elidegeníthetetlen része a mágneses mezőbe! Számos árnyalatok, élénk színek és tartós textúra a tökéletes megjelenés! A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit.


Loreal Paris Arcpirosító (Blush Accord Parfait) 5 g-29%
3 010 Ft

2 120 Ft

Akció

Pirulás azonnal bôrének tökéletes funkciók és kiemeli arccsontja. Könnyen alkalmazható és nagyon puha és ragadós a bőr textúrája kapunk egy rendkívül kifinomult és egyúttal természetes megjelenés, amely tökéletesen tartja a nap folyamán. Blush van szerelve egy kefével könnyen smink, profi szinten.


Maybelline Arcpirosító  Fit Me! (Blush) 5 g-25%
2 670 Ft

2 000 Ft

Akció

Az új Fit Me blush tökéletes, hogy kiegészítse a megjelenését. Ez egy aranyos vörös arcot ad, és olyan egészséges bőrre. A finom kompozíciónak köszönhetően kellemesen alkalmazzák őket. Próbálja ki az új Fit Me-t Maybelline New Yorkból!.


Treat Me Sweet (Powder Blush) 6 g-43%
2 510 Ft

1 430 Ft

Akció

A púderes púder természetes rózsaszín színt ad, és másodpercek alatt hangsúlyozza az arcvonásait és arcvonását. Válassza ki, mi a stílusa jobban megfelel, legyen az szelíd vagy megkülönböztető. Alkalmazza a szükséges rózsaszín réteget. Beleszeretni fogsz e szőke lányhoz!.


Maybelline (Matte Blush) 6 g-25%
2 000 Ft

1 500 Ft

Akció

Ha egészséges és természetes megjelenést szeretne elérni, akkor a tompa, krémes blush a legjobb választás. R egy nagyon pigmentált, erősen pigmentált, krémes, porszerű festék, amely tökéletes színt ad a szexi megjelenéshez. .


Dermacol DUO csipkés mintázatú arcpirosító (Duo Blusher) 8,5 g-25%
1 810 Ft

1 350 Ft

Akció

Elegáns arcpirosító - természetes színt és egészséges megjelenését kölcsönöz.  Egyszerű alkalmazás, tökéletesen eggyéválik az arcbőrrel.  Az okosan összeválogatott színkombináció csodálatosan megjelenész kölcsönöz. Minden bőrtípusra alkalmazható.