Shiseido Whipped Powder Blush arcpirosító 5 g
8 850 Ft

Shiseido Whipped Powder Blush egy luxus kozmetikai termék, amely áttörő Air Fusion technológiát alkalmaz, hogy tökéletes keverést biztosítson a bőrrel. Ennek az űrlapnak a következetessége szó szerint felvert, ultra könnyű por alakul ki finom és matt kivitelezéssel, amely akár 8 óráig is tarthat.

Alcina Briliáns arcpirosító (Brilliant Blush) 10 g
6 840 Ft

A ragyogó blush természetes színt és egészséges érintést biztosít. Optimális árnyalatok a többszínű összetételnek köszönhetően. Blush három árnyalattal egyben. Ez az első osztályú elpirulás tökéletesen tónusú bőrt biztosít, azonnal friss és fényes megjelenéssel.

Art Deco Arcpirosító (Blusher) 5g
2 980 Ft

Púder elidegeníthetetlen része a mágneses mezőbe! Számos árnyalatok, élénk színek és tartós textúra a tökéletes megjelenés! A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit.

By Terry Blush Terrybly Densiliss (Blush) 6 g
17 030 Ft

Terrybly Densiliss fényesebb és fiatalosabb megjelenést biztosít a bőrnek. Minden bőrtípusra vonatkozik. Az eredmény elengedhetetlen bőr, fiatalult és sugárzó.

Clinique Blushing Blush púder állagú pirosító (Powder Blush) 6 g
7 920 Ft

Bársonyos por pirosító könnyen alkalmazható, és tökéletesen tapad a bőrhöz a arccsont létrehozni tökéletesen természetes árnyékot. Friss színek különböző intenzitású árnyalatok meghosszabbodik és a vágott ecset pontos használatot. Készítmény olaj nélkül.

Dermacol Blush & Glow krémes arcpirosító (Healthy Glow Cream Blush) 6,5 g
2 840 Ft

A krémes állagú Blush & Glow arcpirosító gyorsan és egyszerűen alkalmazható, összetételének köszönhetően gyorsan alkalmazkodik a bőrhöz. Minden bőrtípusra használható, ennek köszönhetően egész nap fényes és egészséges megjelenést biztosít. Praktikus csomagolásával bárhova magával viheti.

Dermacol Duo arcpirosító (Blusher Duo) 8,5 g
1 220 Ft

Elegáns arcpirosító, amely természetes és egészséges megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek. Nagyon könnyen  használható, egyesül az arcbőr árnyalatával.  Az élénkító színek varázslatos színkombinációja, amely tökéletes megjelenést biztosít. Minden bőrtípusra (zsíros arcbőrre is) alkalmazható.

Dermacol DUO csipkés mintázatú arcpirosító (Duo Blusher) 8,5 g
1 930 Ft

Elegáns arcpirosító - természetes színt és egészséges megjelenését kölcsönöz.  Egyszerű alkalmazás, tökéletesen eggyéválik az arcbőrrel.  Az okosan összeválogatott színkombináció csodálatosan megjelenész kölcsönöz. Minden bőrtípusra alkalmazható.

Helena Rubinstein Kompakt arcprosító (Wanted Blush) 5 g
16 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kompakt blushing felszabadítja a természetes szépségét. Ez segít az arcod modellezésében és megvilágításában. Egy friss és fiatalos megjelenés, ez a pír segíteni fog!.

Lavera (Mousse Blush Soft Cherry) 4 g
2 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Selymes hab rózsa szállított friss arcokat és egészséges színét. Valóban elérni a tökéletes eredmény egy profi sminkes.

Loreal Paris Arcpirosító (Blush Accord Parfait) 5 g
3 210 Ft

Pirulás azonnal bôrének tökéletes funkciók és kiemeli arccsontja. Könnyen alkalmazható és nagyon puha és ragadós a bőr textúrája kapunk egy rendkívül kifinomult és egyúttal természetes megjelenés, amely tökéletesen tartja a nap folyamán. Blush van szerelve egy kefével könnyen smink, profi szinten.

Loreal Paris Melon Dollar Baby (Skin Awakening Blush)
3 690 Ft

Természetes és egészséges megjelenés az új L´Oréal Paris Melon Dollar Baby . Puha pislogás a porban Tegye fényesvé a bőrt és adjon egészséges arcot. Blusher pasztell rózsaszín színű, matt hatású és ellenállhatatlan görögdinnye aromája.

MAC (Cream Colour Base) 3.2 g
8 090 Ft

A krémlágyító arcpirosító segítségével közvetlenül a megtisztított bőrre, a szemre és az ajkakra lehet alkalmazni. Az alkalmazás módjától függően az árnyék intenzitása fénytől drámai értékig változhat. Könnyen terjeszthető, ha smink, hidratáló krém vagy por. Parfüm nélkül.

MAC (Powder Blush) 6 g
8 580 Ft

A Powder Blush Powder Blush segítségével egészséges megjelenést kölcsönöz az arca, és tökéletes a sminkje. Rendkívül finom textúrája nagyon könnyen alkalmazható és tökéletesen illeszkedik a bőréhez. Különleges formulációk és egyedülálló színes pigmentek biztosítják a kitartást a nap folyamán.

MAC (Powder Blush Refill) 6 g
7 250 Ft

A tökéletes blush, amit te és szeretteid szeretnek! Könnyen alkalmazható, és a textúrája könnyen alkalmazható a bőrre, így természetes megjelenést kölcsönöz az egész napnak.

MAC (Powder Blush Refill) 6 g
6 600 Ft

A tökéletes blush, amit te és szeretteid szeretnek! Könnyen alkalmazható, és a textúrája könnyen alkalmazható a bőrre, így természetes megjelenést kölcsönöz az egész napnak. .

Makeup Revolution (Blushing Hearts - Bursting with love) 10 g
2 130 Ft

Próbáljon meg egy hármas 3D-s pirulát szenvedélyes gyöngy árnyalattal. Ez kombinálja a három árnyalatot, amelyek együttesen tökéletes hangot alkotnak. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös árnyalatot biztosít.

Makeup Revolution (Blushing Hearts - Iced Hearts) 10g
2 130 Ft

Tapasztalja meg a hármas 3D-s elpirulást szenvedélyes gyöngy árnyalattal. Három színárnyalatot kombinál, hogy tökéletes hangot hozzon létre. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös színt adva.

Maybelline Arcpirosító  Fit Me! (Blush) 5 g-23%
2 840 Ft 2 160 Ft

Akció

Az új Fit Me blush tökéletes, hogy kiegészítse a megjelenését. Ez egy aranyos vörös arcot ad, és olyan egészséges bőrre. A finom kompozíciónak köszönhetően kellemesen alkalmazzák őket. Próbálja ki az új Fit Me-t Maybelline New Yorkból!.

Maybelline Matt krémes ajakrúzs (Matte Blush) 6 g-23%
2 130 Ft 1 620 Ft

Akció

Ha egészséges és természetes megjelenést szeretne elérni, akkor a tompa, krémes blush a legjobb választás. R egy nagyon pigmentált, erősen pigmentált, krémes, porszerű festék, amely tökéletes színt ad a szexi megjelenéshez. .