Sisley Phyto-Blush Éclat (Blush) 7 g
18 350 Ft

16 520 Ft

Akció

A fényes blush egészséges színeket és természetes megjelenést kölcsönöz a bőrének. A puha textúra és a selyemszerkezet hosszú távú hatást biztosít. Két színben a rózsa alkalmazkodik a bőr minden árnyalatához, és a legigényesebbek számára is fényűző megjelenést kölcsönöz.


Clinique Blushing Blush púder állagú pirosító (Powder Blush) 6 g
8 520 Ft

Bársonyos por pirosító könnyen alkalmazható, és tökéletesen tapad a bőrhöz a arccsont létrehozni tökéletesen természetes árnyékot. Friss színek különböző intenzitású árnyalatok meghosszabbodik és a vágott ecset pontos használatot. Készítmény olaj nélkül.


Shiseido InnerGlow CheekPowder élénkítő arcpirosító 4 g-23%
9 440 Ft

7 220 Ft

Akció

Az InnerGlow CheekPowder egy szelíd és természetes módja az arc színezésének és az arcvonások fokozásának és fokozásának. Könnyen felhordja és könnyen összekeveri a bőrt, krémes konzisztenciája biztosítja a színtelítettséget. Az eredmény gyönyörűen megvilágított bőr, de természetes hatású.


Guerlain Arcpirosító  Rose Aux Joues (Blush Tendre) 6,5 g
8 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Rose Aux Joues púderfesték megvilágítja a bőrt, egyesül és természetes hangot ad. Egy lökettel a bőr egészséges és friss megjelenést kap. Ez egy praktikus kefe a könnyű és pontos alkalmazáshoz.


Shiseido Whipped Powder Blush arcpirosító 5 g-23%
9 170 Ft

7 010 Ft

Akció

Shiseido Whipped Powder Blush egy luxus kozmetikai termék, amely áttörő Air Fusion technológiát alkalmaz, hogy tökéletes keverést biztosítson a bőrrel. Ennek az űrlapnak a következetessége szó szerint felvert, ultra könnyű por alakul ki finom és matt kivitelezéssel, amely akár 8 óráig is tarthat.


MAC (Powder Blush) 6 g
8 640 Ft

8 040 Ft

Akció

A Powder Blush Powder Blush segítségével egészséges megjelenést kölcsönöz az arca, és tökéletes a sminkje. Rendkívül finom textúrája nagyon könnyen alkalmazható és tökéletesen illeszkedik a bőréhez. Különleges formulációk és egyedülálló színes pigmentek biztosítják a kitartást a nap folyamán.


MAC (Cream Colour Base) 3.2 g
7 580 Ft

Újdonság

A krémlágyító arcpirosító segítségével közvetlenül a megtisztított bőrre, a szemre és az ajkakra lehet alkalmazni. Az alkalmazás módjától függően az árnyék intenzitása fénytől drámai értékig változhat. Könnyen terjeszthető, ha smink, hidratáló krém vagy por. Parfüm nélkül.


Pupa (Luminys Baked All Over Illuminating Blush-Powder) 9 g
7 320 Ft

A Pupa márkától származó ragyogó Pupa elfedi összesen 4 színárnyalatot, hogy elragadja az egyedi és természetes bőrszíneket. Használhatja őket egyedileg, vagy kombinálhatja őket. Friss megjelenést kölcsönöz a bőrnek, felderíti és formálja. .


Dr. Hauschka Duo arcpirosító (Blush Duo) 5,7 g
7 130 Ft

A porszerű pír természetes színt és egészséges érintést biztosít az arcodnak. Nagyon könnyen alkalmazható és tökéletesen illeszkedik a bőrhöz. Az árnyalatok kombinációja, amelyek mesésen formálják az arcot a tökéletességre.


MAC (Powder Blush Refill) 6 g
7 310 Ft

6 800 Ft

Akció

A tökéletes blush, amit te és szeretteid szeretnek! Könnyen alkalmazható, és a textúrája könnyen alkalmazható a bőrre, így természetes megjelenést kölcsönöz az egész napnak.


Alcina Briliáns arcpirosító (Brilliant Blush) 10 g
6 380 Ft

A ragyogó blush természetes színt és egészséges érintést biztosít. Optimális árnyalatok a többszínű összetételnek köszönhetően. Blush három árnyalattal egyben. Ez az első osztályú elpirulás tökéletesen tónusú bőrt biztosít, azonnal friss és fényes megjelenéssel.


MAC (Powder Blush Refill) 6 g
6 640 Ft

6 170 Ft

Akció

A tökéletes blush, amit te és szeretteid szeretnek! Könnyen alkalmazható, és a textúrája könnyen alkalmazható a bőrre, így természetes megjelenést kölcsönöz az egész napnak. .


Bourjois Duó 2 g
3 850 Ft

Duo-kontúrsárgás, amely kiemeli és sugároz minden bőrt.


Loreal Paris Melon Dollar Baby (Skin Awakening Blush)
3 450 Ft

Természetes és egészséges megjelenés az új L´Oréal Paris Melon Dollar Baby . Puha pislogás a porban Tegye fényesvé a bőrt és adjon egészséges arcot. Blusher pasztell rózsaszín színű, matt hatású és ellenállhatatlan görögdinnye aromája.


Loreal Paris Arcpirosító (Blush Accord Parfait) 5 g
3 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pirulás azonnal bôrének tökéletes funkciók és kiemeli arccsontja. Könnyen alkalmazható és nagyon puha és ragadós a bőr textúrája kapunk egy rendkívül kifinomult és egyúttal természetes megjelenés, amely tökéletesen tartja a nap folyamán. Blush van szerelve egy kefével könnyen smink, profi szinten.


Maybelline Arcpirosító  Fit Me! (Blush) 5 g
2 660 Ft

Az új Fit Me blush tökéletes, hogy kiegészítse a megjelenését. Ez egy aranyos vörös arcot ad, és olyan egészséges bőrre. A finom kompozíciónak köszönhetően kellemesen alkalmazzák őket. Próbálja ki az új Fit Me-t Maybelline New Yorkból!.


Art Deco Arcpirosító (Blusher) 5g
2 780 Ft

2 460 Ft

Akció

Púder elidegeníthetetlen része a mágneses mezőbe! Számos árnyalatok, élénk színek és tartós textúra a tökéletes megjelenés! A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit.


Treat Me Sweet (Powder Blush) 6 g
2 500 Ft

2 250 Ft

Akció

A púderes púder természetes rózsaszín színt ad, és másodpercek alatt hangsúlyozza az arcvonásait és arcvonását. Válassza ki, mi a stílusa jobban megfelel, legyen az szelíd vagy megkülönböztető. Alkalmazza a szükséges rózsaszín réteget. Beleszeretni fogsz e szőke lányhoz!.


Maybelline (Matte Blush) 6 g
1 980 Ft

Ha egészséges és természetes megjelenést szeretne elérni, akkor a tompa, krémes blush a legjobb választás. R egy nagyon pigmentált, erősen pigmentált, krémes, porszerű festék, amely tökéletes színt ad a szexi megjelenéshez. .


Makeup Revolution (Blushing Hearts - Iced Hearts) 10g
1 980 Ft

Tapasztalja meg a hármas 3D-s elpirulást szenvedélyes gyöngy árnyalattal. Három színárnyalatot kombinál, hogy tökéletes hangot hozzon létre. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös színt adva.


Makeup Revolution (Blushing Hearts - Bursting with love) 10 g
1 980 Ft

Próbáljon meg egy hármas 3D-s pirulát szenvedélyes gyöngy árnyalattal. Ez kombinálja a három árnyalatot, amelyek együttesen tökéletes hangot alkotnak. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös árnyalatot biztosít.