Vintage Posteria Plakát Plakát Nyak A4 - 21x29 cm

Vintage Posteria Plakát Plakát Nyak A4 - 21x29 cm

Száma: 17995409
Közvetlenül partnerünktől
A retro stílusú Nyak poszter egyedi dekoráció bármely orvosi rendelő számára. Ha azt szeretnéd, hogy pácienseid úgy érezzék, hogy szakemberhez fordultak, gondoskodj az irodád belterének anatómiai díszítéséről. A Nyak vintage poszternek köszönhetően az egész irodád… További információ

Magasság

4 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2022.8.23 - 2022.8.25 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 17995409

Leírás

A retro stílusú Nyak poszter egyedi dekoráció bármely orvosi rendelő számára. Ha azt szeretnéd, hogy pácienseid úgy érezzék, hogy szakemberhez fordultak, gondoskodj az irodád belterének anatómiai díszítéséről. A Nyak vintage poszternek köszönhetően az egész irodád elegáns és tematikus jelleget kap. Az orvosi rendelő berendezése ugyanolyan fontos, mint az orvos tudása. Az olyan vintage stílusú dekorációkkal, mint a Nyak poszter, gyorsan elérheted ezt a hatást.A Nyak poszter kiváló minőségű vászonra van nyomtatva, nem pedig papírra, mint a piacon kapható poszterek többsége. A nyomtatás digitális technológiával készül, így az eredeti motívum színeit és részleteit 100%-ban vissza tudjuk adni. A teljes gyártási folyamatot a mi gyárunkban végezzük, így garantálni tudjuk neked a vintage vászon poszterek legmagasabb minőségét.Plakátjainkat az alábbi formátumokban kínáljuk: A4 – 21×29cm, A3 – 30×40cm, A2 – 40×60cm és A1 – 60×85cm. Ha a Nyak poszter egyéb, nem szabványos méretű, retro stílusú változata érdekel, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot.  

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.