Vintage Posteria Plakát poszter Plakát poszter Festői malaya A2 - 42x59_4 cm

Vintage Posteria Plakát poszter Plakát poszter Festői malaya A2 - 42x59_4 cm

Száma: 33646023
Közvetlenül partnerünktől
A Festői malaya motívumú retro poszter egy olyan dekoráció, amellyel az igazi kirándulás kedvelők gazdagíthatják a lakásuk kinézetét és megmutathaják másoknak a hobbijukat. Ez a retro poszter tökéletesen gazdagítja a lakteret. Ha a plakáton látható hely különleges… További információ

Magasság

6 500 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.10.02 - 2023.10.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 33646023

Leírás

A Festői malaya motívumú retro poszter egy olyan dekoráció, amellyel az igazi kirándulás kedvelők gazdagíthatják a lakásuk kinézetét és megmutathaják másoknak a hobbijukat. Ez a retro poszter tökéletesen gazdagítja a lakteret. Ha a plakáton látható hely különleges jelentőséggel bír a te számodra, akkor válaszd ezt a dekorációt. Képzeld el a Festői malaya motívumot a szobád falán. Nemcsak feldíszíti a kinézetét, hanem teljesen új jelleget is ad neki.A Festői malaya poszter kiváló minőségű vászonra van nyomtatva, nem pedig papírra, mint a piacon kapható poszterek többsége. A nyomtatás digitális technológiával készül, így az eredeti motívum színeit és részleteit 100%-ban vissza tudjuk adni. A teljes gyártási folyamatot a mi gyárunkban végezzük, így garantálni tudjuk neked a vintage vászon poszterek legmagasabb minőségét.Plakátjainkat az alábbi formátumokban kínáljuk: A4 – 21×29,7cm, A3 – 29,7×42cm, A2 – 42×59,4cm i A1 – 59,4×84,1cm. Ha a Festői malaya poszter egyéb, nem szabványos méretű, retro stílusú változata érdekel, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.