Vintage Posteria Poszter képek Poszter képek A München régi térképe homorú Németországgal A1 - 60x85 cm

Vintage Posteria Poszter képek Poszter képek A München régi térképe homorú Németországgal A1 - 60x85 cm

Száma: 17994762
Közvetlenül partnerünktől
A régi térképes A München régi térképe homorú Németországgal poszter minden olyan helyiségbe alkalmas dekoráció, amelyet klasszikus, retro vagy vintage stílusban szeretnénk berendezni. Mint minden régi térkép, ez a dekoráció is egyedi hangulatot és jelleget kölcsönöz a… További információ

Magasság

8 000 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.12 - 2023.4.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 17994762

Leírás

A régi térképes A München régi térképe homorú Németországgal poszter minden olyan helyiségbe alkalmas dekoráció, amelyet klasszikus, retro vagy vintage stílusban szeretnénk berendezni. Mint minden régi térkép, ez a dekoráció is egyedi hangulatot és jelleget kölcsönöz a szobának. Ha így berendezett szobákhoz keresel dekorációt, a A München régi térképe homorú Németországgal poszter kiváló választás lesz. Képzeld el a szobádat vagy irodádat, amelynek falán A München régi térképe homorú Németországgal poszter lóg. Minden bizonnyal ez lesz a legfontosabb dekorációs elem ebben a szobában.A A München régi térképe homorú Németországgal poszter kiváló minőségű vászonra van nyomtatva, nem pedig papírra, mint a piacon kapható poszterek többsége. A nyomtatás digitális technológiával készül, így az eredeti motívum színeit és részleteit 100%-ban vissza tudjuk adni. A teljes gyártási folyamatot a mi gyárunkban végezzük, így garantálni tudjuk neked a vintage vászon poszterek legmagasabb minőségét. Plakátjainkat az alábbi formátumokban kínáljuk: A4 – 21×29cm, A3 – 30×40cm, A2 – 40×60cm és A1 – 60×85cm. Ha a A München régi térképe homorú Németországgal poszter egyéb, nem szabványos méretű, retro stílusú változata érdekel, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.