Vintage Posteria Retro plakát Retro plakát John Ford anatómiája A2 - 40x60 cm

Vintage Posteria Retro plakát Retro plakát John Ford anatómiája A2 - 40x60 cm

Száma: 17993957
Közvetlenül partnerünktől
Bemutatjuk a retro stílusú John Ford anatómiája plakátot. Ez az anatómiai motívum egyedi dekoráció lehet az irodádban. Ha szobád díszítésére keresel megoldást, és szereted a retro stílust, akkor a John Ford anatómiája poszter tökéletes választás. A poszteren látható… További információ

Magasság

6 500 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2022.10.14 - 2022.10.18 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 17993957

Leírás

Bemutatjuk a retro stílusú John Ford anatómiája plakátot. Ez az anatómiai motívum egyedi dekoráció lehet az irodádban. Ha szobád díszítésére keresel megoldást, és szereted a retro stílust, akkor a John Ford anatómiája poszter tökéletes választás. A poszteren látható emberi anatómiát ábrázoló grafika nemcsak egyedi dekoráció, hanem oktatási elem is lehet a diákok vagy a betegek számára.A vintage stílusú poszterekre nyomtatott anatómiai nyomatokat különösen az orvosoknak és az egészségügyi ágazatban dolgozóknak kínáljuk, akik azt szeretnék, hogy irodájuk tematikus dekorációval rendelkezzen.A John Ford anatómiája poszter kiváló minőségű vászonra van nyomtatva, nem pedig papírra, mint a piacon kapható poszterek többsége. A nyomtatás digitális technológiával készül, így az eredeti motívum színeit és részleteit 100%-ban vissza tudjuk adni. A teljes gyártási folyamatot a mi gyárunkban végezzük, így garantálni tudjuk neked a vintage vászon poszterek legmagasabb minőségét.Plakátjainkat az alábbi formátumokban kínáljuk: A4 – 21×29cm, A3 – 30×40cm, A2 – 40×60cm és A1 – 60×85cm. Ha a John Ford anatómiája poszter egyéb, nem szabványos méretű, retro stílusú változata érdekel, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot.  

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.