Vintage Posteria Retro poszterek Retro poszterek Octopus gamochonia ernst haeckel A1 - 60x85 cm

Vintage Posteria Retro poszterek Retro poszterek Octopus gamochonia ernst haeckel A1 - 60x85 cm

Száma: 17993717
Közvetlenül partnerünktől
A Octopus gamochonia ernst haeckel retro poszter tökéletes példa arra, hogy milyen gyönyörű dekorációt lehet létrehozni a botanika témával kapcsolatosan. Ez a különleges poszter nem csak a lakás dísze lehet. A Octopus gamochonia ernst haeckel retro plakát más helyeken is… További információ

Magasság

8 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2022.10.06 - 2022.10.10 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 17993717

Leírás

A Octopus gamochonia ernst haeckel retro poszter tökéletes példa arra, hogy milyen gyönyörű dekorációt lehet létrehozni a botanika témával kapcsolatosan. Ez a különleges poszter nem csak a lakás dísze lehet. A Octopus gamochonia ernst haeckel retro plakát más helyeken is része lehet a lakberendezésnek. Először is, a tengeri stílusban kialakított éttermek és bárok. Az ilyen helyekbe a Octopus gamochonia ernst haeckel plakát egy további éghajlati elemet visz be. A botanikus témájú retro poszterek – mint például a Octopus gamochonia ernst haeckel – akár horgász- vagy akváriumüzletek dekorációjának is része lehet.A Octopus gamochonia ernst haeckel poszter kiváló minőségű vászonra van nyomtatva, nem pedig papírra, mint a piacon kapható poszterek többsége. A nyomtatás digitális technológiával készül, így az eredeti motívum színeit és részleteit 100%-ban vissza tudjuk adni. A teljes gyártási folyamatot a mi gyárunkban végezzük, így garantálni tudjuk neked a vintage vászon poszterek legmagasabb minőségét.Plakátjainkat az alábbi formátumokban kínáljuk: A4 – 21×29cm, A3 – 30×40cm, A2 – 40×60cm és A1 – 60×85cm. Ha a Octopus gamochonia ernst haeckel poszter egyéb, nem szabványos méretű, retro stílusú változata érdekel, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.