Playmobil 5649 Kerti grillezés szett
3 590 Ft 2 920 Ft

Tarts szuper grillpartit a kertben! Vidd ki a grillezőt és a kerti asztalt, süss steak-et és hotdogot. A legjobb nyári móka! Ezekkel az egyedi figurákkal bővítheted készleteidet. Nagyszerű szórakozást nyújt ez a műanyag kreatív játék, melynek csak a fantáziád szabhat határt.

Playmobil 6834 Lángmanó a korongkilövőben
3 599 Ft 2 250 Ft

Playmobil 6834 Lángmanó a korongkilövőben játék kiváló szórakozást nyújt, így tökéletes választás gyermekek számára. Gyűjtsd össze mind a 4 korongkilövőt, szerez minél több pontot. A kilövőbe egyszerűen csak be kell helyezni a három korongot és már játszhatunk is. A játék során egy találat esetén akár 5 vagy 10 pontot is begyűjthetünk.

Playmobil 6835 Tűzrobi a korongkilövőben
3 599 Ft 3 180 Ft

Playmobil 6835 Tűzrobi a korongkilövőben játék kiváló szórakozást nyújt, így tökéletes választás gyermekek számára. Gyűjtsd össze mind a 4 korongkilövőt, szerez minél több pontot. A kilövőbe egyszerűen csak be kell helyezni a három korongot és már játszhatunk is. A játék során egy találat esetén akár 5 vagy 10 pontot is begyűjthetünk.

Playmobil Nemzetközi repülőtér (5338)
22 990 Ft 17 830 Ft

Playmobil nemzetközi reptéren mindig nagy a forgalom, ezért kimagaslóan fontos a pontos irányítás és a teljes figyelem. Most te is megismerkedhetsz a repülőtérrel. Hogyan működik az irányítótorony, hogy kapod meg a csomagod, vagy miért vizsgálnak át a biztonsági őrök? Mindent megtanulhatsz játék közben, így ha egyszer tényleg repülnöd kell, nem fog váratlanul érni egyik helyzet sem.

Playmobil 5572 Színgolyós medence
4 690 Ft 2 520 Ft

Playmobil színes labdás medencében igazi móka várja a kis Playmobil figurákat. Mindenki szereti a színes labdákkal töltött szuper medencéket! A szett kompatibilis más Playmobil City Life termékvonalú játékokkal. A Playmobil játékai kiválóan fejleszik a gyerekek különböző készségeit, így téve hasznossá a mindennapos játékot.

Playmobil 6938 Légitaxi a szavannán
8 490 Ft 7 040 Ft

Szemed elé tárul az afrikai szavanna, légy te a zebracsíkos repcsi kíváncsi utasa. Repülj ezzel a szuper légi taxival a szavanna felett, fényképezd le az állatokat, kutasd fel a környéket! A szavannán élő állatok fotózására ideális ez a kis kétszemélyes repülőgép.

Playmobil 6838 Kite szörfös - Tojáspersely
3 050 Ft

Playmobil 6838 Kite szörfös – Tojáspersely játék kiváló szórakozást nyújt, így tökéletes választás gyermekek számára. Egy ilyen Playmobil tojáspersely nagyszerű ajándék különösen húsvét alkalmával, de persze egyéb alkalomból is kiváló meglepetés. A Playmobil figurák és szerszámok kompatibilisek egymással így szabadon variálhatod őket.

Playmobil 6182 U-FO-RGÓ Frizbi
3 890 Ft 2 920 Ft

Ez a szuper futurisztikus 2 az 1-ben Playmobil újdonság lehet akár egy űrcsatában részt vevő repülő csészealj UFO-parancsnok figurával a vezető fülkéjében, de szabadtéren frizbiként is tökéletesen funkcionál!

Playmobil 6692 Kalóz Kaméleon és Gene ügynök
17 490 Ft 14 240 Ft

Kaméleon Gene ügynök járműve, mely minden terepen megállja a helyét. A Gene ügynök karjára festett kép fluoreszkál a sötétben, sőt a megbeszélésekhez használt asztal lapja is! A jármű akár főhadiszállásnak is használható, hiszen Gene ügynökön kívül még Ruby és Alex számára is van kialakított hely. Szerezd meg őket is! A jármű teteje felnyitható, kerekei akár harci üzemmódba is állíthatók. A gyerekek most Gene ügynök segítségével Technopolis hősei lehetnek! A Playmobil játékai kiválóan fejlesztik a gyerekek különböző készségeit, így téve hasznossá a mindennapos játékot.

Playmobil 6789 Tűzoltó helikopter
3 490 Ft 3 320 Ft

Playmobil Tűzoltó Helikopter segítségével a gyerekek már akár másfél éves kortól megmenthetik a várost, nehogy a tűz martalékává váljon. A pilóta külön kivehető a játékrepülőből, így külön-külön használva azokat. Minden Playmobil 1–2–3 termék a 3 év alatti korosztálynak készült, így lenyelhetetlen, törhetetlen, biztonságos elemekből áll a játék. A Playmobil játékai kiválóan fejlesztik a gyerekek különböző készségeit is, így téve hasznossá a mindennapos játékot.

Playmobil 6648 Orángutánok kicsinyükkel
4 190 Ft 2 920 Ft

Fogságban az orángután ritkán szaporodik, csak akkor hoz kicsit a világra, ha jól érzi magát, jól tartják. A Playmobil állatkertje megfelelő egy orángután számára, ugyanis most született egy orángután baba.

Playmobil Eret 4 lövetű tűznyílpuskával (9249)
7 990 Ft 5 850 Ft

Eret négylövetű tűznyílpuskával kilövő funkcióval. Mérete: 20 × 24 × 12 cm. A Playmobil egy szerepjáték, elsősorban 4–12 éves gyermekek részére. Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel, ezek a játékok mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást.

Playmobil Zsákbamacska figura II.osztály
1 499 Ft 1 200 Ft

A termék csomagolása a szállítás során sérült, de a termék ép és sértetlen.

A Playmobil zsákbamacska figura tökéletes választás a Playmobil figurák szerelmeseinek, hiszen a zsákbamacska különlegessége abban rejlik, hogy nem tudhatjuk, milyen figurát rejt! Így már maga a gyűjtögetés is izgalmas játékká válik, miközben bővül a gyerekek Playmobil városa a kis figurákkal. Minden zsákbamacska 1 db Playmobil figurát tartalmaz.