Playmobil 6004 Sziklanyűvő ork

Értékelés: 5 4 értékelés Márka: Playmobil Katalógus száma: 805337

Playmobil 6004 Sziklanyűvő ork

Playmobil sziklanyűvő orkját most elkapta két lovag. A gyerekek segíthetnek a lovagoknak, hogy a szörny nehogy elszökjön, vagy éppenhogy az orknak is segíthetnek a szökésben. A készlet tartalmazza a két felfegyverkezett figurát, valamint a hatalmas orkot is. 4–10 éves korosztály számára ajánlott. A Playmobil játékai fejlesztik a gyerekek különböző készségeit, így téve hasznossá a mindennapi játékot. További információ

4990
5 4

4 990 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 7 590 Ft, Megtakarítás: 2 600 Ft (34 %)

Katalógus száma: 805337

Leírás

Termékleírás

Playmobil játékok

Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.

Egy játék, számtalan lehetőség

játék egy jellegzetes figurára épül: ez egy mozgatható fejű, csuklójú, és lábú, néhány centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

Kombinálható elemek!

Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást – akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 4-10 éves korig
Playmobil sorozat Knights
Meghatározás fiúknak

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.