Playmobil 6156 Lovagi kincstár

Értékelés: 4 2 értékelés Márka: Playmobil Katalógus száma: 876543

Playmobil 6156 Lovagi kincstár

Playmobil lovagi kincstárat jól be kell zárni a kulcsokkal, sőt a két lovagot az ajtó elé kell állítani, hogy biztonságban legyen a kincs. A készlet tartalmaz 2 db lovag figurát, kincstár-ládikát, fegyvereket, kincseket és egyéb kiegészítőket. A Playmobil játékai készségfejlesztőek, így téve hasznossá a mindennapi játékot. További információ

5620
4 2

5 620 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 6 790 Ft, Megtakarítás: 1 170 Ft (17 %)

Leírás

Termékleírás

Playmobil játékok

Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.

Egy játék, számtalan lehetőség

játék egy jellegzetes figurára épül: ez egy mozgatható fejű, csuklójú, és lábú, néhány centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

Kombinálható elemek!

Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást – akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 4-10 éves korig
Playmobil sorozat Knights
Meghatározás fiúknak

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.