Playmobil 5221 Lovarda

Értékelés: 5 20 értékelés Márka: Playmobil Katalógus száma: 574933

Playmobil 5221 Lovarda

Playmobil lovarda biztonságos és kreatív játék, amely segíti a gyermekek fejlődését. A négy istálló alkalmas a lovak tartására és edzésére. Minden pacinak lehet külön helye, sőt még kis matricákra a nevük is felkerülhet. A szett szalagokat is tartalmaz a lovasverseny győztesének. Az elkerített részen legelhetnek a lovak, a tetőtér pedig kiváló tárolóhely a különböző eszközök, nyergek, illetve a takarmány részére. Kompatibilis más Playmobil Country elemekkel is. Az aprólékos kidolgozás, sok-sok kisebb-nagyobb kiegészítő teszi olyanná, mint egy valódi lovarda! A Playmobil játékai készségfejlesztőek, így téve hasznossá a mindennapos játékot. 5–10 éves korosztály számára ajánlott termék. A lekerekített formáknak köszönhetően könnyen tisztítható. További információ

33770
5 20

33 770 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 47 890 Ft, Megtakarítás: 14 120 Ft (29 %)

Katalógus száma: 574933

3 vásárlói visszajelzés

Értékelés: 5
  • A szerző szeretne anonim maradni

Nagyon jó minőségű és részletesen kidolgozott játék. A lányaink nagyon szeretik.

Értékelés: 5
  • A szerző szeretne anonim maradni

Jó minőségű termék, sok kiegészítővel. Nagyon szeret vele játszani a kislányom.

Értékelés: 5
  • A szerző szeretne anonim maradni

4 éves unokahúgom imád vele játszani.

Leírás

Termékleírás

Playmobil játékok

Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.

Egy játék, számtalan lehetőség

játék egy jellegzetes figurára épül: ez egy mozgatható fejű, csuklójú, és lábú, néhány centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

Kombinálható elemek!

Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást – akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 5-10 éves korig
Playmobil sorozat Country
Meghatározás unisex

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.