Playmobil 5309 Hálószoba fésülködő asztallal

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Playmobil Katalógus száma: 944921

Playmobil 5309 Hálószoba fésülködő asztallal

Playmobil 5309 Hálószoba fésülködő asztallal tökéletes a Playmobil figuráidnak, hogy kipihenhessék magukat egy fárasztó nap után. A dupla ágy mellett egy- egy éjjeliszekrény is található. Ruhásszekrénnyel, fésülködőasztallal, és egyéb kiegészítőkkel. Remek kiegészítő készlete a Playmobil babaháznak. Mivel a gyerekek a játék során aktívan használják a képzelőerejüket, így a Playmobil játékok a fejlődésüket segíti. További információ

4590
5 1

4 590 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 7 190 Ft, Megtakarítás: 2 600 Ft (36 %)

Katalógus száma: 944921

Leírás

Termékleírás

Playmobil játékok

Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.

Egy játék, számtalan lehetőség

játék egy jellegzetes figurára épül: ez egy mozgatható fejű, csuklójú, és lábú, néhány centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

Kombinálható elemek!

Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást – akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 4-10 éves korig
Playmobil sorozat Dollhouse
Meghatározás unisex

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.