Playmobil 5656 Fantázia Lovas szett

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Playmobil Katalógus száma: 1010003

Playmobil 5656 Fantázia Lovas szett

Fésüld ki a lovacska sörényét és díszísd virágos díszekkel! A hercegnő nagyon szereti varázslatos lovát, minden nap kilovagolnak a közeli rétre. Ezekkel az egyedi figurákkal bővítheted készleteidet. Nagyszerű szórakozást nyújt ez a műanyag kreatív játék, melynek csak a fantáziád szabhat határt. További információ

3370
5 1

3 370 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 4 590 Ft, Megtakarítás: 1 220 Ft (26 %)
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Playmobil játékok

Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.

Egy játék, számtalan lehetőség

játék egy jellegzetes figurára épül: ez egy mozgatható fejű, csuklójú, és lábú, néhány centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

Kombinálható elemek!

Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást – akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.

Tegye a kosárba

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Személyes átvétel

Szállítási módok


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 4 éves kortól
Playmobil sorozat Princess
Férfi/Női lányoknak

Hasonló termékek

Playmobil 5562 Hódlesen Vakkanccsal
3 490 Ft

3 090 Ft

Playmobil hódles játékkészletében a szőke turista igyekszik megfigyelni a szorgos kisállatokat, a hódokat, Vakkanccsal, hűséges kutyájával. A gyerekek most együtt fedezhetik fel ezeket az érdekes állatokat a kis Playmobil figurával és kutyusával. Egy kényelmes pokróc és távcső is jár a túrához, hiszen csak távolról lehet megfigyelni a kis szorgalmas állatkákat. A Playmobil játékai kiválóan fejlesztik a gyerekek különböző készségeit, így téve hasznossá a mindennapi játékot. A hódles 4–10 éves korosztály számára ajánlott.


Playmobil 6944 Kafferbivalyok
3 890 Ft

3 120 Ft

A két kafferbivaly már nagyon szomjas – szép lassan elindulnak az itató felé. A szavannai vadvilágodat új állatokkal bővítheted és ezzel nagy örömet szerzel a látogatóknak, akik egyre többféle és egyre érdekesebb állatokat figyelhetnek meg a túráik során, azonban ezzel a vadőröknek is egyre több dolguk lesz, hiszen az orvvadászok mindig fenik a fogukat a különleges állatokra. A csomag 2 db kafferbivalyt tartalmaz. A 6944 – Kafferbivalyok nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.


Playmobil 6183 ASZTROREPPENTYŰ Frizbi
3 890 Ft

3 050 Ft

Ez a szuper futurisztikus 2 az 1-ben Playmobil újdonság lehet akár egy űrcsatában részt vevő repülő csészealj űrhajós figurával a vezető fülkéjében, de szabadtéren frizbiként is tökéletesen funkcionál!


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.