Playmobil 6969 Magnóliaszív és lovasa

Márka: Playmobil Katalógus száma: 1011017

Playmobil 6969 Magnóliaszív és lovasa

Csodaszép paripával lehet még élménydúsabb a játék, hiszen Playmobil készleteidet ezzel az állatfigurával és lovasával teheted teljessé. A fehér színű, Magnóliaszív névre hallgató lovat a gyerekek a kefével ápolhatják, majd a lovasát is a hátára ültethetik. A díszes paripával ezután vágtathatnak a szabadban, aki imádni fogja a kalandot! További információ

2490

2 490 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 2 790 Ft, Megtakarítás: 300 Ft (10 %)
Már nem árusítjuk
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Playmobil játékok

Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.

Egy játék, számtalan lehetőség

játék egy jellegzetes figurára épül: ez egy mozgatható fejű, csuklójú, és lábú, néhány centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

Kombinálható elemek!

Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást – akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 4-10 éves korig
Playmobil sorozat Country
Meghatározás lányoknak

Hasonló termékek

Playmobil 6832 Fagymanó a korongkilövőben
3 590 Ft

3 290 Ft

Playmobil 6832 Fagymanó a korongkilövőben játék kiváló szórakozást nyújt, így tökéletes választás gyermekek számára. Gyűjtsd össze mind a 4 korongkilövőt, szerez minél több pontot. A kilövőbe egyszerűen csak be kell helyezni a három korongot és már játszhatunk is. A játék során egy találat esetén akár 5 vagy 10 pontot is begyűjthetünk.


Playmobil 6892 Vadvízi evezés
2 490 Ft

2 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Playmobil 6891 Éjszakai kalandtúra játék kiváló szórakozást nyújt, így tökéletes választás gyermekek számára. A vadvízi evezés egy igazán izgalmas nyári kaland. Evezz le Te is a hatalmas hegyi folyón. A Playmobil figurák és kiegészítők kompatibilisek egymással, így szabadon variálhatod őket. A játék 5 éves kor felett ajánlott.


Playmobil 6833 Jégrobi a korongkilövőben
3 599 Ft

3 290 Ft

Playmobil 6833 Jégrobi a korongkilövőben játék kiváló szórakozást nyújt, így tökéletes választás gyermekek számára. Gyűjtsd össze mind a 4 korongkilövőt, szerez minél több pontot. A kilövőbe egyszerűen csak be kell helyezni a három korongot és már játszhatunk is. A játék során egy találat esetén akár 5 vagy 10 pontot is begyűjthetünk.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.