Playmobil Kölyök diszkó 5266

Playmobil Kölyök diszkó 5266

Playmobil Kölyök diszkó hangszórójához hozzá tudja csatlakoztatni saját mp3 lejátszóját, így a kedvenc zenéire tudja táncoltatni a bábukat a tengerparti discóban. A hangulatot a disco gömb, a padló és a színes falak biztosítják. A pálmafával és a többi kiegészítőkkel pedig igazi tengerparti környezetet varázsolhat a szobájából. További információ

12397
Márka: Playmobil Katalógus száma: 699003

12 397 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 14 690 Ft, Megtakarítás: 2 293 Ft (15 %)

Átmenetileg nem vásárolható
További információ

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Playmobil játékok

Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.

Egy játék, számtalan lehetőség

játék egy jellegzetes figurára épül: ez egy mozgatható fejű, csuklójú, és lábú, néhány centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

Kombinálható elemek!

Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást – akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.

Tegye a kosárba

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Személyes átvétel

Szállítási módok

További jellemzők

A csomag tartalma
  • 3 db figura
  • pálmafa
  • kábel
  • egyéb kiegészítők

Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 4-10 éves korig
Playmobil sorozat Summer Fun
Férfi/Női Lányoknak

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.