Playmobil 6659 Röntgenszoba

Márka: Playmobil

Playmobil 6659 Röntgenszoba

Playmobil röntgenszobában a kis beteg Playmobil gyermek röngten-vizsgálaton vesz részt, a gyerekek segíthetnek az orvosoknak, hogy semmi ne kerülje el a figyelmüket! A röngtengép forgatható, fejnél illetve a láb végén is lehet csatolni a vizsgálóasztalhoz. A készlet remek kiegészítője a Playmobil City Life – Gyermekkórháznak (6657). A szett 2 db gyerekorvos figurát, 1 db gyerek figurát, vizsgálóasztalt, röngtengépet, röngtenmonitort és egyéb kiegészítőket tartalmaz. A Playmobil játékai kiválóan fejlesztik a gyerekek különböző készségeit, így téve hasznossá a mindennapos játékot. A röntgenszoba szett 4–10 éves korosztály számára ajánlott. További információ

3740

3 740 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 5 290 Ft, Megtakarítás: 1 550 Ft (29 %)

Katalógus száma: 945291

Leírás

Termékleírás

Playmobil játékok

Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.

Egy játék, számtalan lehetőség

játék egy jellegzetes figurára épül: ez egy mozgatható fejű, csuklójú, és lábú, néhány centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

Kombinálható elemek!

Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást – akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 4-10 éves korig
Playmobil sorozat City Life
Meghatározás unisex

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.