Playmobil 6683 Titkos tengerparti kincsrejtek

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Playmobil Katalógus száma: 945478

Playmobil 6683 Titkos tengerparti kincsrejtek

Playmobil 6683 Titkos tengerparti kincsrejtek segítségével könnyen elkészítheted a kalózok titkos rejtekhelyét, ahol a kincseket nyugodtan lehet tárolni. A játék segítségével a gyerekek aktívan használják a képzelőerejüket, így a Playmobil játékok a fejlődésüket segíti. A készlet két figurát, sziklát, kincsesládát, és sok más kiegészítőt tartalmaz. További információ

2990
5 1

2 990 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 3 540 Ft, Megtakarítás: 550 Ft (15 %)
Már nem árusítjuk
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Playmobil játékok

Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.

Egy játék, számtalan lehetőség

játék egy jellegzetes figurára épül: ez egy mozgatható fejű, csuklójú, és lábú, néhány centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

Kombinálható elemek!

Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást – akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 4-10 éves korig
Playmobil sorozat Pirates
Meghatározás unisex

Hasonló termékek

Playmobil 9004 Óriás Gorilla Gonk
3 890 Ft

2 790 Ft

Óriás majom nem csak a filmekben van. De hogyan lehet ezt a gorilla olyan nagy? Annyi bizonyos, hogy Óriás Gorilla Gonk-ot csak egy erős kötéllel lehet kordában tartani. A Playmobil figurák és kiegészítők kompatibilisek egymással, így szabadon variálhatod őket, hogy egy igazi, színes és változatos világot alkoss meg általuk.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.