Playmobil 6815 Vadlesen az etetőnél

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Playmobil Katalógus száma: 1010013

Playmobil 6815 Vadlesen az etetőnél

Playmobil 6815 Vadlesen az etetőnél játék kiváló szórakozást nyújt, így tökéletes választás gyermekek számára. Az erdészeknek nem csak a vadászatokat kell felügyelni, hanem amikor szükséges, gondozniuk kell a vadakat például azzal, hogy feltöltik takarmánnyal a vadetetőket. Itt a lehetőség, hogy meglessük, hogy milyen állatok is látogatják a kihelyezett etetőket. További információ

6120
5 1

6 120 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 7 990 Ft, Megtakarítás: 1 870 Ft (23 %)
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Playmobil játékok

Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.

Egy játék, számtalan lehetőség

játék egy jellegzetes figurára épül: ez egy mozgatható fejű, csuklójú, és lábú, néhány centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

Kombinálható elemek!

Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást – akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.

Tegye a kosárba

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Személyes átvétel

Szállítási módok


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 4-10 éves korig
Playmobil sorozat Country
Férfi/Női fiúknak

Hasonló termékek

Playmobil Eret 4 lövetű tűznyílpuskával (9249)
7 990 Ft

5 770 Ft

Eret négylövetű tűznyílpuskával kilövő funkcióval. Mérete: 20×24×12 cm. A Playmobil egy szerepjáték, elsősorban 4–12 éves gyermekek részére. Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel, ezek a játékok mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást.


Playmobil 6870 Gyümölcsszüret
7 590 Ft

5 840 Ft

Playmobil 6870 Gyümölcsszüret játék tökéletes választás gyermekek számára. Segíts Te is a földeken, ha elfáradsz, pihenj meg egy fa tövébe. A játék tökéletes szórakozást nyújt gyerekek számára. A Playmobil figurák és kiegészítőik kompatibilisek egymással így szabadon variálhatod őket.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.