Postershop Coca-Cola pléh doboz klippel
2 990 Ft

Coca Cola mintás fekete pléh doboz klippel záródik, így az edény jól záródik. Apró holmi vagy élelmiszer, mint a tésztafélék, pelyhek vagy cukor tárolására ideális.

Postershop Lapos pléh doboz - Vespa
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lapos pléh doboz – Vespa, minden háztartás és garázs stílusos kiegészítője. A Postershop márka által gyártott, kiváló minőségű pléhből készült doboz Vespa logóval ellátott a fedelén, az oldalain pedig kis illusztrált robogók találhatóak. Különböző apró tárgyak tárolására szolgál.

Postershop Cats and Kittens Retro Macskás fémdoboz, XL, 8x19x26 cm
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

PosterShop Cats and Kittens retró macskás fémdoboz alkalmas macskaeledel tárolására, de ezen kívül bármi mást is tarthat benne. A 8×19×26 cm-es doboz minőségi anyagokból készült és készítése során 3D nyomásos technikát is alkalmaztak.

Postershop Pléh tárolóedény L Coffee Firts
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Retro pléh tárolóedény kávé motívummal alkalmas a kedvenc kávébabodnak tárolására. Azonban bárhol megtalálhatod másfajta alkalmazását. Tárolja a kis tárgyakat és az ételt.

Postershop Pléh tárolóedény nyitórésszel Coffee
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Retro nyitószerkezetes pléhdoboz kávémotívummal ideális a kedvenc kávébabodnak tárolására. Azonban bárhol megtalálhatod alkalmazását. Tárolja a kis tárgyakat és az ételt.

Postershop Service & Repair Fémdoboz, 23x16x7 cm
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tegye különlegessé lakását a Postershop vintage tervezésű fémdobozaival! A Service & Repair doboz tökéletes ajándék az egyedi stílusok kedvelőinek, amellyel bármelyik helyiségbe igazi retro hangulatot varázsolhat. Ez a praktikus, strapabíró fémdoboz egyaránt ideális ételek illetve egyéb kisebb tárgyak tárolására, visszafogott színeinek köszönhetően pedig bármilyen környezetben jól mutat.

Postershop Strong Coffee Served Here pléh doboz klippel
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A retro design-os pléh doboz klippel rendelkezik, melynek köszönhetően jobban záródik. Rendeltetési helyét a konyhában kávés, cukros dobozként, illetve egyéb apróságnak is megtalálja

Postershop Harley Davidson Fémdoboz, 10x14x20 cm, Fekete
2 890 Ft

Tegye különlegessé lakását a Postershop vintage tervezésű fémdobozaival! A Harley Davidson doboz tökéletes ajándék a régi motorok és az egyedi stílusok kedvelőinek, amellyel igazi retro hangulatot varázsolhat a konyhába. Ez a praktikus, strapabíró fémdoboz egyaránt ideális ételek illetve egyéb kisebb tárgyak tárolására, visszafogott színeinek köszönhetően pedig bármilyen környezetben jól mutat.

Postershop Csatos bádog doboz - Vespa (The Italian Classic)
3 190 Ft

Bádogdoboz Vespa motívummal kiváló minőségű anyagból és praktikus csattal a Postershop márkától. Az érdekes lenyomat nemcsak az élelmiszerek és egyéb tárgyak tárolására alkalmas dobozként szolgál, hanem ízléses dekorációként is.

Postershop Retro Tárolódoboz, Harley Davidson, 23 x 16 x 7 cm
2 890 Ft

Postershop Retro tárolódoboz minőségi anyagokból készült és zárható fedéllel ellátott. Nyomtatott Harley Davidson feliratú teteje remek 3D hatást kelt. Tökéletes választás a vintage és retro stílus illetve a motorok szerelmeseinek. 23 × 16 × 7 cm-es méretével nem foglal nagy helyet, emellett könnyen hordozható, féltett apróságait biztonságban tárolhatja benne.

Postershop Wonder Cookies pléh doboz
3 090 Ft

Az alacsony, téglalap alakú pléhből készült doboz fedéllel rendelkezik, amely védi a doboz tartalmát a por és egyéb szennyeződések ellen. Apróságok tárolására illetve praktikus ajándéknak is ideális